Andreea Mantea, supărată din cauza lui David: „Nu ți-e rușine? Mai ești și obraznic”

Andreea Mantea
Andreea Mantea, suparata din cauza lui David

Cum a reacționat Andreea Mantea la ultima boacănă făcută de fiul ei, David. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare.

La câteva zile după ce Andreea Mantea a dezvăluit că fiul ei a făcut o mare boacănă atunci când a luat o sumă importantă din casă și i-a oferit-o unei străine, prezentatoarea TV a dezvăluit amuzată că David se ține în continuare de șotii.

Citeste si: Ce a putut să facă David, fiul Andreei Mantea, în culisele Casa Iubirii, în lipsa vedetei. Prezentatoarea și-a ieșit din minți: Uitați ce a făcut

Andreea Mantea și fiul său au o relație extrem de strânsă și petrec tot timpul liber împreună. Încă de când era foarte mic, David a cunoscut mediul de lucru al mamei sale și a fost înconjurat de camere de filmat, dar și de recuzita din platourile de filmat.

Citeste si: „Nu ți-e, mă, rușine? Mai ești și obraznic” Andreea Mantea și-a ieșit din minți. Ce a făcut David când nu l-a văzut nimeni! „Nu vreți să știți ce mi-a făcut”

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a dezvăluit pe contul său de socializare ultima boacănă făcută de David. Puștiul a umblat în trusa ei de farduri și i le-a stricat, lucru care a înfuriat-o pe Andreea Mantea.

Citeste si: Primele tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat replica unuia dintre concurenți: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

„De ce este bine să ținem fardurile departe de copiii sau copiii departe de farduri.

Nu mai râde, David. Uitați ce a făcut aici. Asta este o nimica toată. Te-ai gândit tu că trebuie să îmi înfrumusețezi camera. Nu ți-e mă rușine? Ai bagat degetele și ai făcut un dezastru aici. Ești și obraznic, ți-o și iei.", le-a spus Andreea Mantea fanilor din mediul online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Andreea Mantea: „Ba da! Cum? Ia uite! Uite ce ai făcut”

David: „Nu, nu am băgat niciun deget.”

Andreea Mantea: „Nu ți-e, mă, rușine? Ți-ai băgat degetele în fardurile mele și ai întins peste tot.”

David: „Nu am băgat niciun deget”.

Andreea Mantea si David
Andreea Mantea si David, in culisele Casa iubirii[Sursa foto: Instagram]

Cum se apără David

 

Andreea Mantea: „Dar ce ai băgat?”

David: „Pensula.”

Andreea Mantea: „Ce-ai băgat? Cum să bagi pensula în farduri?”

David: „Ce se bagă?”

Andreea Mantea: „Mai ești și obraznic. Mamă, deci mă lipesc peste tot. Nu vreți să știți ce mi-a făcut aici în toate astea. Asta nu e nimic. Nu mai pune mâna pe fardurile mele!”, a fost dialogul dintre Andreea Mantea și David.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea a recunoscut că a fost înșelată: „I-am prins în fapt”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies