Andreea Mantea, trasa pe dreapta. Vedeta “a fugit” de la fata locului

Andreea Mantea, trasa pe dreapta. Vedeta “a fugit” de la fata locului
Andreea Mantea, trasa pe dreapta. Vedeta “a fugit” de la fata locului

Andreea Mantea strabate in fiecare weekend tara pentru a ajunge la cele mai frumoase nunti, cu traditii iesite din comun care inca se mai pastreaza in cele mai indepartate colturi ale Romaniei.

In aceasta sambata, pentru filamrile de la “Se striga darul!”, emisiune difuzata la ora 20:00, la Kanal D, vedeta ajunge in Sighetu Marmatiei. Soferita cu experienta, Andreea Mantea si-a condus bolidul 11 ore fara oprire si fara incidente pana la locatie, bucurandu-se de peisajul minunat si de relaxarea pe care i-o ofera sofatul.

“Ador zona Maramurseului, dar sunt atatea sute de kilometri de strabatut cu masina de la Bucuresti.

Nu mai avem foarte mult, ar trebui sa ajungem imediat!”, spune Andreea incantata.
Grabita sa ajunga inaintea lui Mihai Mitoseru, colegul ei de emisiune, Andreea goneste in localitate, cand, intr-o clipa, “agentul” Mitoseru ii indica sa opreasca autoturismul si ii cere actele la control.

“Nu se poate! Chiar acum sa ma opresca?”, spune Andreea, vazandu-l pe politist cand ii da indicatii sa traga pe dreapta.


Andreea apeleaza la “farmecele personale”, cu scopul de a scapa de o eventuala amenda. Socul este urias cand aceasta vede ca politistul este chiar Mihai Mitoseru, care a imprumutat hainele de politisit de la familia mirelui, semn ca acesta a ajuns inaintea Andreei la nunta. Vazand ca totul este o farsa, vedeta demareaza in tromba si merge catre casa unde era asteptata de mireasa si de nuntasi.

“Hainele sunt de la mire, stii ca acesta face parte dintr-o familie de politisti!”, spune Mitoseru, pastrandu-si calmul si profesionalismul unui adevarat om al legii, in timp ce Andreea il ia la rost.

Cum a reusit Andreea Mantea sa se sustraga “controlului” veti putea afla urmarind editia de maine a emisiunii cu si despre nunti “Se striga darul”, difuzata la ora 20:00, numai la Kanal D!

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce cadou a primit Andreea Mantea de ziua ei de la Mihai Mitoseru, colegul de la emisiunea “Se striga darul”?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies