Andreea Mantea, traume după ce a mers la dentist! "Am făcut pipi pe mine de durere"

Andreea Mantea, traume după ce a mers la dentist!
Andreea Mantea, traume după ce a mers la dentist! "Am făcut pipi pe mine de durere"

Andreea Mantea a venit astăzi la Teo Show cu Valentin Răducanu, dentistul care i-a făcut zâmbet ca la Hollywood.

Andreea Mantea are acum o dantură perfectă. A purtat aparat dentar invizibil timp de 5 luni, apoi şi-a pus faţete. Împreună cu stomatologul Valentin Răducanu, vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns să aibă dantura perfectă.

"Ştie toată lumea! Nu mai e un secret că am avut aparat dentar! Persoanele care apar la televizor... Dacă avem o problemă noi cu noi, noi ştim! Nu trebuie să vă bateţi joc, pentru că noi ştim! Ce dinţi strâmbi ai, Andreea! mi se spunea.

Foarte urât! Eram conştientă! Dar ce nu ştia nimeni e că eu aveam o mare teamă de dentist. Mergeam cu mama la dentist şi era o doamnă asistentă mai corpolentă care ne ţinea de mâini. Şi mă durea! Mă durea rău! Am făcut până şi pipi pe mine de durere", a spus Andreea Mantea la Kanal D.

"Mă simţeam ca la NASA.

Am purtat aparatul doar 5 luni, nu 7. Venea vara, nu am mai vrut să îl port", a povestit Mantea în emisiunea Teo Show.

Andreea Mantea a mărturisit că i s-a întâmplat să piardă aparatul şi a fost nevoită să îl caute prin gunoi. 

 

"Eram la munte, eram chiar cu Iulia Albu şi cu o colegă.

Eram la restaurant. A venit chelnerul şi a debarasat masa, a luat şi şerveţelul cu aparatul meu. Nu eram atentă. Am aflat că trebuie să caut în tomberonul mare de afară. Nu l-am mai găsit. Alta dată mi l-a aruncat Marina de la machiaj. Am umblat în coşul de gunoi şi l-am luat. L-am dezinfectat, nu am avut ce să fac, l-am pus la loc", a explicat Andreea, prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine de la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Reactia fabuloasa a Andreei Mantea cand a fost intrebata de iubit. Frumoasa vedeta a zambit larg si a dat o replica incredibila

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies