Andreea Marin a adoptat doi copii! I-a ținut ascunși până acum

Andreea Marin
Andreea Marin

Vedeta a vorbit despre copiii pe care a decis să îi adopte.

De ani de zile, Andreea Marin a dezvăluit că și-ar dori să devină mamă din nou. Din nefericire, vedeta nu a reușit acest lucru, însă nu se lasă descurajată.

Și pentru că nu a reușit să îi ofere un frățior sau o surioară Violetei, Andreea Marin a decis să meargă mai departe și să facă un gest extraordinar. Vedeta are doi copii adoptați, despre care a vorbit cu mult drag.

Citeste si: Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

Citeste si: Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Marin, declaraţie emoţionantă despre fiica ei! "Ea are talent la scris" Vezi ce carte impresionantă i-a dăruit!

Pe vremea când era ambasador UNICEF, Andreea Marin a decis să adopte o fetiță din Kenya, pe care o ajută de la distanță să aibă parte de un trai mai bun.

Andreea Marin și Violeta
Andreea Marin și Violeta

Ce spune Andreea despre  cei doi copii

Nu s-a oprit aici. A urmat pe urmă un al doilea copil, de data asta un băiețel din China. Vorbind despre cei doi, Andreea Marin s-a declarat bucuroasă că a putut să ajute niște copii care nu aveau parte de educația și de viața pe care ar fi putut să o aibă.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău.

N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, potrivit Libertatea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin, devastată de moartea jurnalistei Cristina Țopescu! Ce mesaj a transmis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies