Andreea Marin a anuntat ca DIVORTEAZA: "Este dureros"

Andreea Marin a anuntat ca DIVORTEAZA:
Andreea Marin a anuntat ca DIVORTEAZA: "Este dureros"

Andreea Marin divorteaza. "Zana" a anuntat, astazi, 27 octombrie 2016, ca divorteaza de Tuncay Ozturk. Ea a scris un mesaj lung pe pagina personala de Facebook, insa nu a dat detalii cu privire la motivele acestei separari.

”Oameni dragi,
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire

la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele.

Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”
, a scris Andreea Marin pe pagina personala de Facebook.


Andreea Marin divorteaza. Erau impreuna de aproape trei ani

Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au casatorit intr-o vacanta in Quatar pe 22 decembrie 2013, exact in ziua in care ea ar fi implinit 39 de ani. Mai tarziu, Tuncay, mai tanar ca ea cu 11 ani, a anuntat pe contul sau de socializare ca s-a casatorit cu Andreea.

Andreea Marin divorteaza.
Este a treia casnicie esuata a ei


Prima data s-a casatorit la varsta de 18 ani cu avocatul Cristian Gheorghita. Mariajul a durat trei ani, la fel ca acesta cu medicul turc.

Andreea Marin divorteaza. In 2003, Andreea Marin a avut o scurta relatie cu tanarul avocat Cosmin Corendea, care pe vremea aceea avea 27 de ani. Cei doi au fost fotografiati impreuna, in pat, de fotoreporterul unei reviste mondene.

La scurta vreme, Andreea si Cosmin s-au despartit, iar in prezent el lucreaza la Strasbourg.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Marin divorteaza. Andreea Marin a avut o relatie speciala cu Ion Tiriac. Intre 2004 si 2005, cei doi au fost vazuti de multe ori impreuna, insa nici unul dintre ei nu a recunoscut ca ar forma un cuplu.

Andreea Marin divorteaza. Andreea Marin si Stefan Banica junior s-au indragostit unul de altul in 2005, iar la inceputul lui 2006 si-au oficializat relatia in Statele Unite. Cei doi au format, astfel, cea mai cunoscuta familie din Romania. La sfarsitul lui 2007, Andreea a devenit mamica, moment care a coincis cu retragerea divei de pe micul ecran. Din pacate nici aceasta casnicie nu a durat, iar cei doi au anuntat divortul tot pe Facebook la inceputul anului 2013.



Stefan Banica Junior a anuntat pe contul sau de Facebook despartirea de sotia sa, Andreea Marin.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala

si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, scria atunci Stefan Banica Junior pe Facebook.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies