Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia!
Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! Declaraţii cutremurătoare ale îndrăgitei vedete!

Andreea Marin a fost invitata specială a Anei Gheorghe la emisiunea “De vorbă cu Ana”, show difuzat în fiecare zi de marţi, începând cu ora 18.00, doar pe pagina de facebook Kfetele.ro.

Fosta prezentatoare tv a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre o perioadă extrem de grea din viaţa ei, perioadă pe care a reuşit să o depăşească graţie iubirii pentru fiica ei, graţie ambiţiei nemărginite şi, nu în ultimul rând, cu ajutorul specialiştilor.


Protagonista noastră, care de mai bine de 15 ani se implică în campanii umanitare ce salvează vieţi şi suflete, şi o face cu o dăruire nemaiîntâlnită în showbiz-ul românesc, a povestit, cu zâmbetul pe buze, cum a învins depresia şi cum a îmbrăţişat, din nou, fericirea şi liniştea, după luni de agonie…

Citeste si: Andreea Marin, schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut blondă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Pe măsură ce trece timpul, afecţiunea se agravează, aşa că nu este de joacă"

" Am trecut printr-o depresie, pot spune că mi-a fost greu de tot. S-a întâmplat după naştere, dar nu-mi dau seama dacă a fost o depresie postnatală sau a fost doar o coincidenţă că a încolţit în perioada aceea.

Recunosc că m-am gândit să-mi iau viaţa, a trebuit să lupt aprig, să mă ambiţionez. Am mers la psiholog, apoi la psihiatru şi pot spune că mi-a folosit foarte mult acest contact cu specialistul. Când eşti în depresie nu poţi să-ţi controlezi stările interioare oricât de mult ţi-ai dori. Pe măsură ce trece timpul, afecţiunea se agravează, aşa că nu este de joacă. Pe mine specialiştii m-au scos, în luni de zile, din acea stare.
E important să ne agăţăm de motivaţiile care ne trimit înainte şi să nu ne lăsăm pradă celor care ne trimit în întuneric
", a declarat Andreea Marin la emisiunea "De vorbă cu Ana".

Emisiunea s-a terminat însă într-o notă veselă, îndrăgita vedetă vorbind cu drag şi mândrie despre fiica ei, Violeta, despre planurile pentru 2020, dar şi despre Sărbătorile minunate pe care le va petrece alături de cei dragi.

Încă o dată, Andreea Marin şi-a arătat atât latura puternică şi ambiţioasă, cât şi pe cea sensibilă şi altruistă care i-a cucerit pe români.

Citeste si: Casa de vedeta: Andreea Marin are o locuinta cocheta, pozitiva si extrem de colorata



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Marin, declaraţie ULUITOARE despre Violeta! Uite cum arată acum adolescenta şi ce talent ascuns are! VIDEO EXCLUSIV!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies