Andreea Marin, avertizare in direct! "O sa ies din emisiune si nu o sa iti placa!" Ce a deranjat-o atat de tare pe "Zana"

Andreea Marin, avertizare in direct!
Andreea Marin, avertizare in direct! "O sa ies din emisiune si nu o sa iti placa!" Ce a deranjat-o atat de tare pe "Zana"

Andreea Marin a fost invitata in emisiunea moderata de Catalin Maruta, iar discutia a fost una cu...suisuri si coborasuri. Desi vorbeste cu zambetul pe buze despre viata ei prezenta, privirea Andreei se schimba instant in momentul in care trecutul, dar mai ale, fostul ei sot, este readus in discutie.
In momentul in care Maruta a adus vorba de Tuncay, Andreea a schimbat imediat tonul vocii si a dat de inteles ca nu vrea sa ii mai acorde importanta.

 

 

 


"Este un subiect neinteresant pentru mine", a spus nonsalant "Zana".
"Pai, da, dar eu acum incerc sa fac un jurnalist bun si sa scot cat mai multe de la invitata mea. Uite, pregateste-te, am cea mai buna intrebare de jurnalist pentru tine", i-a spus Maruta.

"Am o rugaminte. Daca e despre acelasi subiect, inchide, pentru ca o sa ies din emisiune si nu o sa iti placa", i-a spus Andreea pe un ton grav.
"Te intreb doar atat: Crezi ca ai fost folosita in anumite momente din viata? Pe langa numele Andreea Marin, mai poate creste si alt nume"


"Da, dar nu e nicio rusine sa spui asta.
Si nu o singura data. Uneori am permis asta, a meritat, alteori nu"
, a fost raspunsul Zanei, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Marin o ataca pe Mihaela Radulescu?! Raspunsul acid primit in scurt timp: "Nu uita de bun simt. Atunci vei avea parte si de pretuire..."

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies