Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”
Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

Ce a făcut-o pe Andreea Marin să verse multe lacrimi. Vedeta a dezvăluit pe pagina da de socializare ce s-a întâmplat cu fetița sa.

Andreea Marin are o relație specială cu fiica sa, Violeta. Vedeta petrece Andreea Marin a avut, recent, parte de un moment extrem de emoționant creat chiar de fiica sa, Violeta. Fosta Zână a surprizelor a povestiti totul pe pagina sa de Instagram.

După ce a primit un jurnal, Zâna a văzut-o pe fiica sa cum mâzgălește acel jurnal și a certat-o, dar apoi a văzut ce a făcut Violeta, de fapt:

Citeste si: Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”

 

„Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea „Povestea mea”, Michelle Obama – mulțumesc, dragostea mea!

Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”
Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul.

Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

Uneori, ii credem doar „copii”, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți.

Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrățișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi?

Citeste si: Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

 

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Bună dimineața, pretuiește viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Dimineți cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama- multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, ii credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies