Andreea Marin, despre atmosfera din familie în copilăria sa și temerile din prezent cu privire la fiica ei. “Ai uneori și coșmaruri, nu e ceva ce alungi așa ușor din mintea ta”

Andreea Marin, despre atmosfera din familie în copilăria sa și temerile din prezent cu privire la fiica ei. “Ai uneori și coșmaruri, nu e ceva ce alungi așa ușor din mintea ta”
Andreea Marin, despre atmosfera din familie în copilăria sa și temerile din prezent cu privire la fiica ei. “Ai uneori și coșmaruri, nu e ceva ce alungi așa ușor din mintea ta”

Andreea Marin a vorbit despre cum arătau momentele în familie, don adolescența sa.

Andreea Marin, îndrăgita și iubita prezentatoarea TV, și-a deschis sufletul și a făcut o retrospectivă a copilăriei sale, astfel că a povestit, în urmă cu două luni, în cadrul podcastului Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu, cum era atmosfera în familie atunci când ea era mică și cum părinții echilibrau de fiecare dată rațiunea cu romantismul. Își amintește și de momentul în care și-a pierdut mama, însă a mai spus că aceste lucruri cu siguranță i-au fost date cu un scop, pentru a reuși, atât din bune, cât și din rele, să ajungă la omul de astăzi.

“Eram fericiți, îmi amintesc de această efervescență a copilăriei, îmi amintesc de energia din casă, dans, pentru că ai mei dansau tare frumos, iubeau poezia, erau oameni romantici, desi erau amândoi ingineri. Tatăl meu de construcție, mama mea de mecanică fină. Ar fi trebuit să fie, poate, rațiunea la putere în casa noastră, dar există, de fapt, acest echilibru între rațiune și romantism. Când mama n-a mai fost, a fost un moment foarte greu și dramatic în viața noastră, dar asta m-a întărit să devin omul de azi, să înțeleg plusurile și minusurile ei, despre vârf și prăpastie.
Una peste alta, cred că Dumnezeu a avut un scop pentru mine, cu bunele, cu relele trăite, nu mi-au fost date degeaba. Încerc să dau un sens acestor lucruri.”
, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, temătoare de momentul în care fiica ei va pleca de acasă

Citește și: Andreea Marin, postare emoționantă pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale: „Exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe.”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre semnele depresiei. Ce a învățat din terapie și cum s-a schimbat viața ei? „Niciun om în stare de oboseală cronică nu poate funcționa normal.”

“Zâna surprizelor” nu ezitați să vorbească și despre temerile pe care încă le are, iar aceasta a ținut să adauge că nu există mamă care să nu se gândească la viitorul copilului său și

la ce anume o să se întâmple când va pleca de acasă. “Cred că fiecare părinte știe ce înseamnă teama pentru siguranța copilului său, pentru viitorul copilului său, ce o să se întâmple, cum va fi, când pleacă de acasă și așa mai departe. Ai uneori și coșmaruri, nu e ceva ce alungi așa ușor din mintea ta. Mi se întâmplă în continuare.”, a mai spus îndrăgita prezentatoare TV.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Marin a vorbit despre semnele depresiei. Ce a învățat din terapie și cum s-a schimbat viața ei? „Niciun om în stare de oboseală cronică nu poate funcționa normal.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies