Fosta prezentatoare TV a vorbit despre schimbările din alimentație pe care le-a făcut în ultima perioadă, în viața ei.
Andreea Marin a trecut printr-o transformare uimitoare, atunci când a conștientizat faptul că sănătatea ei este cea mai importantă și că trebuie să aibă grijă de fiecare dată la tot ceea ce face. A trecut și prin momentele în care nu și-a oferit destul timp pentru a se îngriji de nevoile sale, iar acest lucru s-a văzut în analize și în starea de spirit, așa cum vedeta a povestit în cadrul interviurilor.
Andreea Marin, despre cum gestionează pofta de dulce și cum alege alimentele potrivite pentru ea

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
În cadrul podcastului Oameni buni, Andreea Marin a vorbit despre cum a reușit să scape de pofta de dulce și cum înlocuiește toate aceste alimente cu zahăr din viața
ei. Totul stă în alegeri, iar vedeta a reușit, în ultima perioadă, să nu-și găsească nicio scuză pentru a avea grijă de ea exact așa cum trebuie. „Am ținut o dietă, nu mai țin acum. Mănânc echilibrat. Înseamnă că dacă vreau să mănânc, la un moment dat, o prăjitură, pot să aleg o prăjitură fără zahăr. Există acum aceste opțiuni, dar nu există în fiecare zi, ci odată la ceva timp, ca să-mi fac o poftă. Pot să mănânc și o prăjitură cu zahăr, dar încerc să o evit. Pot să aleg siropul de agave în loc de zahăr, opțiune mai bună. Mierea are zahăr, dar uneori e bine să alegi mierea dacă poți să alegi. Cu cât renunți mai mult la zahăr, cu atât ești mai bine, nu ai parte de inflamație în corp din această pricină. E o opțiune bună pentru mine. Cât mai multe legume și cât mai multe fructe și verdețuri.