Andreea Marin, despre problemele de sănătate din cauza kilogramelor în plus. Ce anume i-a spus medicul. „O senzație de înec groaznică. Atât rezistă corpul.”

Andreea Marin, despre problemele de sănătate din cauza kilogramelor în plus. Ce anume i-a spus medicul. „O senzație de înec groaznică. Atât rezistă corpul.”
Andreea Marin, despre problemele de sănătate din cauza kilogramelor în plus. Ce anume i-a spus medicul. „O senzație de înec groaznică. Atât rezistă corpul.”

Andreea Marin, probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus.

Andreea Marin, îndrăgita și iubită prezentatoare TV, întotdeauna cu apariții care au întors privirea, s-a confruntat și ea cu probleme de sănătate și cu mai multe kilograme în plus.

Andreea Marin, probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus

Citește și: Andreea Marin, sfaturi importante pentru viața de cuplu. La ce trebuie să fie atenți partenerii între ei. „Un divorț nu este o dramă. Poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Andreea Marin, despre lucrurile care i-au sensibilizat copilăria. Ce lecții a învățat din mediul rural și ce anume a ajutat-o să se dezvolte. „Era o normalitate a copilăriei noastre.”

Andreea Marin a povestit, în cadrul interviului pentru Schimbă Perspectiva, realizat de Mirela Retegan, că a fost destul de ușor să nu se vadă kilogramele în plus la înălțimea pe care o are și că

acest lucru a putut fi fentat în fața oglinzii, dacă a ales hainele potrivite. Cu toate acestea, altele erau problemele, deoarece începea să se simtă rău chiar și atunci când se întindea în pat sau când urca scările.  „Dacă ești o persoană înaltă, cum sunt eu, 1.76, cu atât mai puțin realizezi când pui un număr de kilograme pe tine. Acum nu realizezi doar când te uiți în oglindă și în oglindă chiar poți fura dacă ai înălțimea potrivită și hainele potrivite, nu îți dai seama că e o mare problemă.
Însă sănătatea mi-a jucat feste. Nu mai puteam să respir bine și asta se întâmpla chiar și seara când mă întindeam în pat, nu eram în timpul unui efort, nu aveam aer. O senzație de înec groaznică. Apoi, când urcam scări, nu puteam să urc multe scări. Eu am făcut sport toată viața, îmi era și rușine în fața mea, nu că în fața altora. Cum adică să urc câteva scări și să nu mai pot să respir.”,
a povestit Andreea Marin.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Andreea Marin a ajuns la cardiolog, de teama stărilor de rău pe care le avea

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin s-a temut să nu aibă probleme cardiologice, deoarece au fost în trecut antecedente de acest fel în familie. În momentul în care ajuns la un medic cardiolog și a explicat problema, aceasta nu era una de care să-și facă griji, însă i s-a spus că există, cu toate acestea, o mică problemă din cauza kilogramelor pe care le are. 

„Eu n-am avut niciodată o relație proastă cu vârsta, nici de la 20 la 30, nici de la 30 la 40, nu, și mă apropii de 50 anul acesta. Nu am avut nicio problemă din punctul acesta de vedere, că am o vârstă, nu am gândit așa. În schimb, am gândit altfel. În familie am avut probleme de natură cardiologică. Tatăl meu s-a stins în urma unui atac de cord, bunica mea și așa mai departe.
Și m-am gândit că asta ar fi problema și de aceea am ajuns să mă caut la cardiolog. Mi-a spus că „nu asta e problema, dar e o problemă că puneți prin aceste kilograme o presiune pe propriul corp. Și atât rezistă corpul dumneavoastră.”
, a mai spus Andreea Marin.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Marin, despre lucrurile care i-au sensibilizat copilăria. Ce lecții a învățat din mediul rural și ce anume a ajutat-o să se dezvolte. „Era o normalitate a copilăriei noastre.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies