Andreea Marin, dezvaluiri despre relatia ei: "Te poti frige la orice varsta, asta e!"- Fosta prezentatoare a vorbit la Teo Show despre noua ei poveste de dragoste: "Am avut liniste, am avut timp sa ne sudam relatia"

Andreea Marin, dezvaluiri despre relatia ei:
Andreea Marin, dezvaluiri despre relatia ei: "Te poti frige la orice varsta, asta e!"- Fosta prezentatoare a vorbit la Teo Show despre noua ei poveste de dragoste: "Am avut liniste, am avut timp sa ne sudam relatia"

Andreea Marin a fost invitata la Teo Show si a vorbit, printre altele, si despre noua ei relatie.

"Intotdeauna am vorbit deschis. Sunt deschisa in sensul asumarii, dar nu sunt deschisa de a da detalii din casa mea. Eu credeam ca e bine sa fii sincer, sa te bucuri de ceea ce ai, mult timp, multi ani. Asa credeam, dar lumea in care traim m-a invatat sa am rezerve. Am vrut sa crestem frumos, am avut sase luni de liniste, asta e bine. Am putut sa sudam relatia in perioada asta, doar noi doi", a spus Andreea Marin la Teo Show.

Desi prefera sa nu dea detalii despre iubitul ei, "Zana" a tinut sa precizeze cu ce se ocupa noul ei partener de viata. "Este diplomat intr-un colt de lume in care lucrurile nu stau bine. Sunt niste probleme. Orice diplomat este intr-un potential pericol si e mai bine ca el sa pastreze aceasta distanta", a explicat ea.

 

Andreea Marin iubeste si este iubita, insa prefera sa nu dea detalii din intimitate. "Zana" a povestit cate ceva despre noul ei partener de viata.

Cum a decis ca pana la urma sa se afiseze cu iubitul? "Nu e vorba de curaj, e vorba despre asumare. Imi asum sa merg de mana pe strada cu cineva", a mai spus Andreea in emisiunea lui Teo.

 

"Eu nu imi traiesc viata dupa gura lumii, ci dupa convingerile mele. Tin cont de sfaturile celor care stiu ca imi doresc binele. Chiar si de parerea unui strain tin cont, daca are o parere pertinenta. Sunt energica, implusiva, m-am primit mult, dar timpul te invata.

 

Andreea Marin invata, evolueaza, nu obosesc sa invat.
Asta e una dintre calitati. Hai sa nu vorbim despre defecte. Am grija de mine si de felul in care ma prezint in fata oamenilor, nu sunt desavarsita, sunt un om cu probleme, mai si obosesc. Dar, din respect pentru oameni, incerc sa apar asa cum si-ar dori ei. Dar poti sa ai o zi grea, o zi trista, cand ai plans si ai iesit asa din casa. Ar trebui sa se gandeasca.
Am temeri. Vad lumea in care traim cu susul in jos, teama mea este ca acest butoi de pulbere sa nu explodeze. Traim intr-o lume in care atentatele sunt la ordinea zilei! Cum sa nu te temi de un razboi? E o temere pe care o am. Datoria noastra a oamenilor cu suflet bun, cu frica de Dumnezeu este sa faca bine", a precizat ea.

 

 

Nu i-a fost teama sa se implice intr-o noua relatie, dupa atatea esecuri sentimentale? "Te poti frige la orice varsta! Asta e! Inseamna sa ramai cu ochii deschisi mereu. Asa facem noi, femeile, mai inchidem ochii si nu vrem sa stim lucruri. Numai tu ai de suferit, poti da cu piciorul sansei de a intalni oameni buni, oameni frumosi!", a declarat Andreea Marin, astazi, in emisiunea lui Teo Trandafir.

 


 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Marin, o nouă cură de detoxifiere! Ce face ca să se menţină într-o formă fizică de invidiat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies