Andreea Marin i-a facut program fetitei! Vezi cat are voie Violeta sa se joace pe tableta

Andreea Marin i-a facut program fetitei! Vezi cat are voie Violeta sa se joace pe tableta
Andreea Marin i-a facut program fetitei! Vezi cat are voie Violeta sa se joace pe tableta

Andreea Marin e foarte atenta in ceea ce priveste educatia fiicei sale. “Zana” a stabilit impreuna cu Violeta cate ore pe zi se poate juca pe tableta, cat timp citeste sau studiaza.

 

Pentru ca da, Violeta studiaza chiar daca este in vacanta.
In weekend, Andreea Marin si micuta Violeta si-au luat o patura pe care au intins-o pe iarba in curtea casei, cateva jucarii de plus si tableta. In timp ce fetita se juca pe tableta, Andreea se relaxa sub cerul senin. Ea a si postat cateva fotografii pe contul ei de socializare, iar fanii s-au grabit sa o traga la raspundere: “Mai bine citea o carte cu povesti, decat sa stea pe tableta”.
Diva a reactionat imediat si le-a explicat fanilor ca Violeta stie exact ce program pentru “joaca” are. “La noi, regula e clara si inteleasa: jumatate de ora pe zi, atat. Tocmai de aceea se joaca doar cat ii permite jocul fara interactiune pe internet. Asta e regula noastra. Daca ma urmareai in timp, intelegeai ca esti in eroare: viata in natura este prioritatea noastra.
Asta nu inseamna ca traim in alta lume si ne sunt straine accesoriile moderne. Moderatia e cheia”, a scris Andreea.

Pentru ca da, Violeta studiaza chiar daca este in vacanta.In weekend, Andreea Marin si micuta Violeta si-au luat o patura pe care au intins-o pe iarba in curtea casei, cateva jucarii de plus si tableta. In timp ce fetita se juca pe tableta, Andreea se relaxa sub cerul senin.

Ea a si postat cateva fotografii pe contul ei de socializare, iar fanii s-au grabit sa o traga la raspundere: “Mai bine citea o carte cu povesti, decat sa stea pe tableta”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Diva a reactionat imediat si le-a explicat fanilor ca Violeta stie exact ce program pentru “joaca” are.
“La noi, regula e clara si inteleasa: jumatate de ora pe zi, atat. Tocmai de aceea se joaca doar cat ii permite jocul fara interactiune pe internet. Asta e regula noastra. Daca ma urmareai in timp, intelegeai ca esti in eroare: viata in natura este prioritatea noastra. Asta nu inseamna ca traim in alta lume si ne sunt straine accesoriile moderne. Moderatia e cheia”, a scris Andreea.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies