Andreea Marin iubeste din nou, la patru luni de la divortul de Tuncay!

Andreea Marin iubeste din nou, la patru luni de la divortul de Tuncay!
Andreea Marin iubeste din nou, la patru luni de la divortul de Tuncay!

Andreea Marin are un nou iubit. "Zana" a dezvaluit ca a intalnit un "om bun" care ii este alaturi.

Confesiunile au fost facute la patru luni de la divortul de turcul Tuncay.

"Nu e usor, daca ai un esec-doua, sa mai intri in noi relatii, si nu ma refer doar la cupluri, vorbesc si despre prietenii. E greu sa mai crezi in oameni, dar eu sunt un optimist incurabil. Vreau sa traiesc frumos. Vreau sa visez, sa cred ca, pentru omul bun din mine, exista undeva, pe pamantul asta, macar un om bun asemenea mie, cu care ma voi intalni intr-o zi", a declarat Andreea Marin.

"Sunt sigura ca exista si ca e pe drum", a completat prezentatoarea. "Da, exista", a spus Andreea Marin. "Si ca va veti intalni", a mai spus gazda emisiunii. "Ne-am intalnit deja", a dezvaluit Andreea Marin, conform Wowbiz.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Patru poze cu Andreea Marin nemachiata! La 42 de ani are un ten superb. Iti place cum arata?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies