Andreea Marin, probleme de sanatate! "Nu am putut sa tin post saptamana aceasta"

Andreea Marin, probleme de sanatate!
Andreea Marin, probleme de sanatate! "Nu am putut sa tin post saptamana aceasta"

Andreea Marin are intotdeauna grija la ce mananca, dar se pare ca in ultima perioada s-a confruntat cu cateva probleme de sanatate.

Toata lumea se pregateste pentru Paste. Mai avem doua zile. Acum sunt in saptamana in care tin post. Am avut o problema legata de sanatate si de o anumita dieta pe care o tineam si nu am putut pana saptamana trecuta, dar acum tin post.(...) Pregatesc totul cu Violeta. Pastele pentru mine reprezinta caldura si familie, atata cat mi-a mai ramas. Ce avem mai bun? Ce purtam in suflet.

Cozonacul mare, pufos cu multa nuca si rahat si placintele poale-n brau imi plac. Gatesc si eu. Stiu sa gatesc in masura in care orice femeie stie sa faca ceva la ea acasa. Ajutorul meu este Violeta. Ma ajuta mai ales cand vine vorba de mancat. Sunt momente frumoase. eu nu uit momentele cu mama in bucatarie. Pastele cand eram eu acasa era verde... imi amintesc mirosul de iarba, masa pusa cu grija, bucatele traditionale, simple, nimic complicat, bucuria copiilor cautand in diferite colturi ale casei micile cadouri, nimic pretentios.
Mereu venea iepurasul, am fost tare cuminte, tot timpul. Va doresc tuturor sa fiti sanatosi si bucurosi!", a spus Andreea Marin intr-o emisiune TV, conform SpyNews.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin, despre cei doi copii adoptati: "Sunt mari acum"

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies