Andreea Marin, transformata total: "Acum iubesc si ma iubesc"

Andreea Marin, transformata total:
Andreea Marin, transformata total: "Acum iubesc si ma iubesc"

Andreea Marin spune ca s-a transformat total in ultimele luni!

Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, "Zana" a dezvaluit ca s-a schimbat mult, a invatat sa se iubeasca si sa nu se mai neglijeze in detrimentul celor din jur, scrie WOWbiz.ro.

"Aleg şi oamenii din jurul meu, de la care am ce să învăţ, în care să simt că pot să am încredere, aleg ce citesc, unde călătoresc, cum trăiesc. Sunt fidelă valorilor mele.

(...) Sunt o mamă, înainte de toate, dar şi o femeie care a învăţat să se iubească, după ce o viaţă întreagă a dăruit în afara sa şi a cam uitat de sine. Acum iubesc şi mă iubesc, totodată", a declarat Andreea Marin.

"Tot ce îmi rămâne de făcut este să îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi-a arătat calea cea bună către… mine însămi.

Sunt alt om astăzi. În câteva luni, am evoluat cât nu am reuşit în câţiva ani… minte, trup şi suflet. Există în viaţă astfel de clipe de… trezire. Întâmplări potrivite care ies la lumină în momente potrivite. Ele pot să pară a fi, la primul impact, veşti greu de crezut şi de dus, perioade în care totul e gri, însă întotdeauna am avut acea răbdare să înţeleg „de ce mi se întâmplă mie“, ce rost au energiile din viaţă descătuşate într-un mod nedorit sau neaşteptat", a mai spus Andreea.

Interviul integral e AICI



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andreea Marin a mai slabit si arata DEMENTIAL in costum de baie. Nu era asa sexy nici la 25 de ani. Vedeta face jogging in fiecare dimineata!

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies