Andreea Oprica și Andy, imaginile pe care le așteptau toți! Cum au fost surprinși la Puterea dragostei

Andreea Oprica și Andy de la Puterea dragostei, împreună!
Andreea Oprica și Andy de la Puterea dragostei, împreună!

Andreea Oprica și Andy sunt protagoniștii unui moment incendiar. Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Puterea dragostei în urmă cu puțin timp.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. După săptămâni întregi în care Andreea Oprica a plâns în fiecare zi după Andy și i-a refuzat pe toți băieții care au intrat în casă pentru ea, concurenta a avut parte de un moment de neuitat.

Cele 14 zile de când Andy a venit în Turcia a venit, iar Andreea Oprica l-a revăzut pe fostul concurent, iar momentul a fost unul incendiar.

Cei doi au dansat minute în șir și s-au simțit foarte bine, iar interacțiunea dintre ei a fost extrem de apreciată de către internauții care au văzut imaginile.

Citeste si: Andreea Pirui, imagini incredibile cu blonda! Marius nu suportă să vadă aceste filmări!

Îmbrăcată extrem de sexy, Andreea Oprica a dansat pe piesa lui Jador cu Lino Golden, „Dau moda”, semn că se simte extrem de bine în preajma lui Andy.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Oprica și Andy de la Puterea dragostei, împreună!
Andreea Oprica și Andy de la Puterea dragostei, împreună!

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, imagine de colecţie cu ea! Aşa arăta în urmă cu câţiva ani!

De altfel, concurenta de la Puterea dragostei le-a spus de nenumărate ori colegilor săi de competiție că are sentimente pentru Andy, așa că fostul concurent a revenit în casă pentru a o cunoaște mai bine și pentru a vedea dacă se potrivesc.

Iar comentariile fanilor au fost împărțite, după ce au văzut imaginile:

Cum au reacționat fanii emisiunii

Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”

„Simpatici....Mă întreb ce simte Roxana. L-a avut pe cel mai frumos concurent și îl are acum pe cel mai "ciudat"/ Nu cred că doar frumusețea contează, mai ales într-o relație:) Sunt multe alte lucruri mai importante, nu că Turcu le-ar avea, dar asta e altă discuție/ Absolut de

acord...Nu mă refer doar la fizicul lui...Nu pare nici prea dezghețat, asta ca să mă exprim elegant”, au fost doar câteva dintre comentarii.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies