Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut

Andreea Pirui
Andreea Pirui și-a făcut operație estetică

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a ajuns la medicul estetician și le-a dezvăluit tuturor ce operație și-a făcut după ce s-a logodit cu Marius.

La doar câteva săptămâni după terminarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, Andreea Pirui a luat o decizie radicală.

Logodnica lui Marius a mers la medicul estetician pentru o schimbare radicală. La fel ca multe alte tinere de vârsta sa, și Andreea Pirui este nemulțumită de modul în care arată, așa că a decis să ajungă la medicul estetician pentru mici retușuri.

Andreea Pirui nu se află la prima intervenție estetică, după ce în timpul emisiunii a recunoscut că și-a mărit sânii.

De data aceasta, Andreea și-a mărit buzele și, la fel ca la fostele sale colege, trebuie să aștepte câteva săptămâni până când va vedea rezultatul final, iar buzele sale vor căpăta un aspect natural.

Andreea Pirui
Andreea Pirui operatie estetică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Pirui și Marius s-au logodit și vor să își întemeieze o familie

Andreea Pirui și Marius se gândesc deja să își întemeieze o familie cât mai repede, după ce fosta concurentă a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei.

Invitați la emisiunea „Totul despre dragoste” de la Wowbiz.ro, Andreea și Marius au vorbit despre întemeierea familiei lor.

„Ești prima mea iubită blondă și ultima. Ești surprinzător de frumoasă și datorită caracterului tău și felului tău de a vedea viața și familia ți-am oferit un inel și inelul aceasta vreau să te ducă cu gândul la următorul pas,

adică o păpușică!” i-a transmis Marius de la Puterea Dragostei logodnicei sale, Andreea Pirui.

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții! Puțini știu că întreaga logodnă a fost premeditată.  

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu sunt un om conservator și mi-am dorit să fac toate lucrurile ca la carte. Am ales un inel, cu ajutorul surorii Andreei, apoi, dimineața, am stat cu mama ei, la o cafea. Atunci, i-am spus că mi-aș dori ca Andreea să fie soția mea,dar pentru a se întâmpla acest lucru, dânsa trebuia să îmi acorde consimțământul.

Așa era corect, și eu aș fi fost mai liniștit.

Din fericire, nu a existat suspans, căci mama Andreei a acceptat imediat și mi-a dat binecuvântarea familiei. A fost cel mai important pas! Am decis data, va fi anul viitor, la Cluj! Sper să vină toți prietenii noștri de la Puterea dragostei, dar și familiile sau apropiații din copilărie.

Am ales și cavalerii de onoare, Philip, Gabriel, Robert, iar ca domnișoare de onoare, Berna, dacă nu se căsătorește și ea până atunci.

Abia aștept! Mă văd prințesă  ”,  a declarat Marius la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”, de la WOWbiz.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce avere au Culiţă şi Iancu Sterp? Cântăreţul şi fostul participant Survivor nu trăiesc în lux, deşi au o mulţime de bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies