Andreea Pirui are coronavirus! Ce se întâmplă cu iubitul ei, Marius

Andreea Pirui
Andreea Pirui are coronavirus

Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a speriat prietenii marți seara, atunci când a anunțat că are coronavirus. Ce se întâmplă cu Marius.

Vestea că Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus a căzut ca un trăsnet pentru toți susținătorii celor doi.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Puterea dragostei a anunțat marți seara că s-au testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce au început să se simtă rău.

Pentru că fanii au observat absența ei de pe rețelele de socializare, Andreea Pirui a decis să explice ce s-a întâmplat, de fapt.

Deși a recunoscut că nu a crezut în această boală, Andreea Pirui și-a dat seama că este o boală dificilă și că trebuie ca fiecare persoană să aibă mai multă grijă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona.

A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini”, a spus Andreea Pirui, despre starea ei de sănătate din acest moment, după ce a aflat că este diagnosticată cu COVID-19.

Marius de la Puterea dragostei
Marius de la Puterea dragostei are coronavirus[Sursa foto: Instagram]

În Instastory, a apărut și Marius, care a fost surprins bând un ceai și stând izolat alături de logodnica sa în casă,
până primesc acceptul medicilor că sunt bine.

Andreea Pirui și Marius au avut parte de o dragoste cu năbădăi în ultimul an, însă, de ziua ei de naștere, tânărul a decis să facă pasul cel mare. Fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei și-a cerut iubita de soție, de față cu toți invitații. 

Extrem de emoționată, Andreea a acceptat inelul prețios, iar anul viitor cei doi se pregătesc de nuntă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ella de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, adevărul despre relația celor doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies