Andreea Pirui de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noul ei iubit! Cine este bărbatul misterios

Andreea Pirui
Andreea Pirui

Andreea Pirui, una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea Dragostei, pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche.

După ce s-a zvonit că Andreea Pirui are o nouă relație, blondina a ieșit în față și a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat de care este profund îndrăgostită.

După ce s-a despărțit de Marius Bogdan, fost concurent la Puterea Dragostei, Andreea a postat o imagine pe contul său de Instagram în care este surprinsă alături de noul ei partener.

Citeste si: Cum sa aduci si siguranta, si aventura in relatie: Practici de zi cu zi.

Pentru a închide gurile rele, Andreea a oferit detalii oficiale în legătură cu relația pe care o are alături de misteriosul bărbat.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei mărturisește că îl cunoaște de mai bine de 10 ani, dar abia acum câteva luni au avut ocazia să se cunoască mai bine și să petreacă mai mult timp împreună.

Blondina mai spune că noul ei iubit este un cântăreț cunoscut, lucru ce a făcut-o să se îndrăgostească și mai tare de el. Mai mult, cei doi ar fi copilărit în același oraș, iar Andreea nu a ezitat să afirme că era prezentă la aproape toate concertele pe care le avea bărbatul de care este evident îndrăgostită până peste cap.

Citeste si: Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities suferă de o boală gravă: „Nu mi-a fost bine”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Pirui
Andreea Pirui[Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Cine este bărbatul care cucerit-o

„Da, sunt îndrăgostită. Iubitul meu e de la mine din oraș, e ardelean. El este cântăreț, e cunoscut aici, în zona noastră. El e din Zalău. Noi am fost prieteni, ne știm de 10-12 ani și tot timpul m-am mirat.

Noi am fost prieteni, cunoștințe și în timp, am fost la o petrecere, a venit și el pe acolo… Dintr-o vorba în alta am început să povestim ca mai mult decât prieteni.

Acum câteva luni s-a întâmplat. Am povestit, că ne știam din oraș și uite așa s-a întâmplat. El era singur, a avut o relație de 11 ani și s-a terminat cu două luni înainte să ne cuplăm noi. În timp ne-am format o relație.

Citeste si: Scarlett Johansson a devenit mămică pentru a doua oară! Ce le-a spus fanilor imediat după ce a născut

Mă mir și eu, că eu m-am mirat cum poate să se ajungă de la cunoștințe… S-a întâmplat… Mereu mergeam la petreceri pentru că îmi plăcea cum cântă. Îmi place de el. E foarte haios, mă face foarte mult să râd, cu asta m-a cucerit. Are un simț al umorului foarte dezvoltat. Și eu sunt o persoană veselă, vorbăreață, dar el are un plus, știe să facă glume bune.

El m-a cucerit prin felul lui de a fi, sincer, haios, e de aici de la mine din zonă”, a dezvăluit Andreea Pirui, despre noul iubit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Pirui și noul ei iubit
Andreea Pirui și noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Lucrurile devin serioase! Părinții Andreei l-au cunoscut deja pe noul ei iubit

Citeste si: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

După ce au recunoscut că se iubesc, cei doi au trecut la pasul următor, iar Andreea și-a prezentat iubitul în fața mamei.

„La început nu l-am dus la mama, după câteva luni, acum de o lună, două l-am dus. Mama îl cunoaște pe tatăl lui, e orașul mic aici.

Când eram mai mică intervenea mama în relațiile mele, dar acum am 33 de ani, pot să îmi iau propriile decizii. Cel mult poate să îmi dea sfaturi, o mamă mereu îți dă sfaturi și își dorește ce e mai bun pentru copilul ei.

El îmi spune că mă iubește. Și eu îl iubesc, altfel nu aș fi fost cu el. Suntem îndrăgostiți unul de celălalt”, a mai spus Pirui.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Unchiul Biancăi Comănici este internat în spital! Care este cauza și în ce stare se află acum bărbatul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies