Andreea Pirui, gafă uriașă în direct: „Aoleu, de aici miroase”

Andreea Pirui
Andreea Pirui

Ce a făcut Andreea, de față cu toată lumea.

Concurenții de la Puterea dragostei au aflat pe pielea lor cât de multe sacrificii trebuie să facă pentru ca edițiile emisiunii să fie unele impecabile. Pentru a avea câteva zile libere, uneori concurenții sunt nevoiți să petreacă mai multe ore în casa Puterea dragostei, însă acest lucru vine și neplăceri.

Din cauza luminilor folosite și a căldurii care se află în casa Puterea dragostei, una dintre concurente a făcut o gafă care a fost imediat taxată de către fanii emisiunii.

Îmbrăcată într-o cămașă albă, Andreea a avut parte de un incident neplăcut. Iubita lui Marius a transpirat excesiv la subraț, iar imaginea nu a fost deloc una pe placul fanilor, care au reacționat imediat:

Andreea Pirui
Andreea Pirui

„De ingrijirea corporală nu are timp sa se ocupe pentru ca are program de urlat.../ Aoleeeeeuuuuu de aici miroase/ A si spus ca e foarte cald acolo!” au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginea cu pricina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zilele trecute, Andreea a fost protagonista unui alt moment jenant. Aceasta a venit destul de euforică în gală, la fel ca Denisa.

Citeste si: Bogdan Mocanu, despre despărțirea de Andra Volos: „Nu faceți decât să...”

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei l-a surprins pe Marius într-o ipostază șocantă în hotel

Citește și:  Puterea Dragostei 23 ianuarie. Jador a uitat de Ella și o vrea pe Andreea Pirui?! "Mi-am făcut relație și tot pe capul meu ești"

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De altfel, Andreea a mai trecut printr-un episod la fel de rușinos, atunci când a uitat să își pună sutien și a avut parte de un incident neplăcut, deoarece i-au ieșit sânii din bluză.

Andreea Pirui vorbește în premieră despre relația avută cu Livian la Puterea dragostei! ”A fost o atracție, ne-am plăcut”! Declarații de la Istanbul

Deocamdată, Andreea pare fericită alături de Marius, bărbatul cu care încearcă să formeze un cuplu solid în casă.

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, carismatica femeia a spus tot ce simte în acest moment despre cel alături de care și-a petrecut Sărbătorile.

„E mult spus că sunt îndrăgostită de Marius. E o plăcere reciprocă. Trebuie să ne cunoaștem mai bine. Inițial, Marius nu era în grațiile mele, ci în ale Manuelei. Dar, când stai în casă, timpul trece, și vezi că nu mai are nici o legătură cu altă fată, e și apropiat de vârstă cu mine, atunci am zis, de ce să nu mă axez pe el, pentru că aici sunt băieți mai mici

decât mine, și eu am zis că vreau unul de ani mai apropiați. E și băiat frumos, dacă nu mi-ar plăcea fizic, nu m-aș uita la el”, ne-a spus Andreea Pirui.

Andreea Pirui a spus totul despre Livian. „Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă. Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata.

Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”, a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei: ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies