Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

andreea pirui
andreea pirui

Au apărut pe internet mai multe imagini cu Andreea Pirui, de pe vremea când nu era cunoscută. Cum arăta concurenta pe vremea când nu avea operații estetice.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei a fost întotdeauna extrem de sinceră în legătură cu trecutul său. Concurenta a reușit datorită unui hobby de-al său să câștige extrem de mulți bani pe vremea când nici nu avea 20 de ani.

Toată lumea a observat faptul că iubitei lui Marius îi place foarte mult să danseze, iar înainte de a deveni concurentă la Puterea dragostei, Andreea era protagonistă în videoclipurile unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Andreea Oprica a râs de multe ori despre această perioadă din viața Andreei Pirui, însă aceasta a dezvăluit că este extrem de mândră de trecutul său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Împăcarea anului la Puterea dragostei! Și-au mai dat o șansă, după un scandal monstru

De altfel, în urmă cu câțiva ani, artiștii de muzică de petrecere erau extrem de exigenți atunci când le alegeau pe dansatoarele din videoclipurile lor. Iar Nicolae Guță, considerat regelele manelelor, nu făcea excepție.

Citeste si: Ce a făcut Andra Volos după ce s-a revăzut cu Bogdan Mocanu: „Bărbații puternici luptă”

andreea pirui
andreea pirui

Citeste si: Ștefania se întoarce la Puterea Dragostei? Declarații ȘOC despre Livian ”Știe să facă o femeie fericită” VIDEO EXCLUSIV

Extrem de talentată, Andreea Pirui făcea senzație cu mișcările sale. Iubita lui Marius nu avea nicio operație estetică, însă era extrem de simpatică. De-a lungul anilor, Andreea Pirui a rămas fidelă culorii de păr. Puține persoane au recunoscut-o pe Andreea Pirui și ea ar fi vrut să le țină ascunse, însă internauții le-au scos la iveală.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

O recunoști? E Andra Volos înainte să își facă operații estetice!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies