Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat?! Cine i-a dat de gol

Andreea Pirui
Andreea Pirui și Marius s-ar fi împăcat

Cum a fost surprinsă Andreea Pirui alături de Manuela Oprișiu. Fanii sunt convinși că Andreea de la Puterea dragostei l-a iertat pe Marius.

Andreea de la Puterea dragostei reușește să îi surprindă complet pe fanii săi chiar și după terminarea sezonului al doilea, după ce a realizat un live alături de prietena sa, Manuela Oprișiu.

Andreea Pirui și Marius au apărut împreună într-un live și i-au făcut pe susținătorii lor să fie extrem de confuzi. Asta deoarece, în timp ce Manuela răspundea unor întrebări, Andreea de la Puterea dragostei a fost surprinsă în timp ce se plimba prin cameră și discuta cu cineva care nu își dorea să apară în cadru.

Citeste si: Găbiță de la Craiova a revenit în casa Puterea dragostei! Cum a fost primit

De mai multe ori, Manuela a glumit și a spus că este iubitul ei în încăpere, dar a și spus că Andreea Pirui ar avea un nou iubit, după ce a rupt logodna cu Marius.

Citeste si: Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei", în centrul unui nou scandal de proporții

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fanii emisiunii cred că cei doi și-au mai dat o șansă, după ce în luna octombrie au rupt logodna, asta după ce s-au infectat împreună cu Covdid-19, iar Andreea Pirui a trecut și printr-o adevărată tragedie, atunci când i-a murit bunica pe care o considera extrem de apropiată.

Andreea Pirui
Andreea Pirui plânge după despărțirea de Marius[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Iubi, nu fi gelos, sunt doar niște oameni (n.r.: face referire la pupicii pe care i-a trimis unui internaut).

Băi, eu mor, nu, nu, nu! Aș vrea să vă arăt cine este aici, dar nu pot. Nu pot, așa-i? Te superi? Da, ăh? Poate se uită naiba careva”, a spus Manuela în finalul transmisiunii live pe care a făcut-o pe Instagram.

 

Marius de la Puterea dragostei și Andreea Pirui se pregăteau de nuntă

Mai mulți fani de-ai emisiunii au scris în timpul live-ului că este vorba despre Marius de la Puterea dragostei, deși Andreea și el au spus că nu mai sunt șanse de împăcare și că au rămas doar prieteni care se ajută în caz de nevoie.

Cei doi s-au cunsocut în cadrul emisiunii Puterea dragostei, iar în luna ianuarie au început să formeze un cuplu. De ziua ei, Andreea Pirui a primit inelul de logodnă.

La finalul lunii octombrie, Andreea Pirui și Marius și-au spus adio.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bianca de la Puterea dragostei și-a uimit fanii la miezul nopții! Ce imagine a postat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies