Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi
Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi

Cei doi concurenți de la Puterea dragostei au fost surprinși în niște ipostaze incredibile. Ce au surprins camerele de filmat.

Andreea Pirui și Marius formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea dragostei. Încă de la începutul relației, cei doi au dezvăluit că vor să fie siguri de sentimentele pe care le au unul pentru celălalt și să fie maturi atunci când își asumă relația.

În plus, de multe ori, concurenta de la Puterea dragostei a spus că este extrem de pudică și că nu ar vrea ca familia sa să o vadă în ipostaze compromițătoare la televizor sau în culisele emisiunii.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei s-a dat de gol! Când va avea lor marea finală a emisiunii

 

Însă, camerele de filmat au reușit să îi surprindă pe Andreea Pirui și pe Marius în niște ipostaze cu adevărat interzise. Nu doar o singură dată, cei doi au fost surprinși mai mult decât apropiați.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi
Andreea Pirui și Marius, imagini uluitoare din intimitate! Cum au fost surprinși cei doi

Deși credeau că nimeni nu îi vede, Andreea Pirui și iubitul său au cedat de mai multe ori tentațiilor, iar camerele de supraveghere i-au prins în timp ce își atingeau zonele intime, uneori chiar în timpul filmărilor.

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din perioada în care era brunetă

 

Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

Au apărut pe internet mai multe imagini cu Andreea Pirui, de pe vremea când nu era cunoscută. Cum arăta concurenta pe vremea când nu avea operații estetice.

Citeste si: Andra Volos, mesaj despre impacarea cu Bogdan Mocanu: ''Ai rabdare ca Dumnezeu sa...''

Andreea Pirui de la Puterea dragostei a fost întotdeauna extrem de sinceră în legătură cu trecutul său.

Concurenta a reușit datorită unui hobby de-al său să câștige extrem de mulți bani pe vremea când nici nu avea 20 de ani.

Toată lumea a observat faptul că iubitei lui Marius îi place foarte mult să danseze, iar înainte de a deveni concurentă la Puterea dragostei, Andreea era protagonistă în videoclipurile unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România.
Andreea Oprica a râs de multe ori despre această perioadă din viața Andreei Pirui, însă aceasta a dezvăluit că este extrem de mândră de trecutul său.

De altfel, în urmă cu câțiva ani, artiștii de muzică de petrecere erau extrem de exigenți atunci când le alegeau pe dansatoarele din videoclipurile lor. Iar Nicolae Guță, considerat regelele manelelor, nu făcea excepție. Vezi AICI imaginile din tinerețea Andreei Pirui.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Livian de la Puterea dragostei s-a dat de gol! Când va avea lor marea finală a emisiunii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies