Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a logodit cu Marius: „Te iubesc”

Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a despărțit de Marius: „Te iubesc”
Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a despărțit de Marius: „Te iubesc”

Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce s-au logodit. Lângă cine s-a trezit Andreea.

Vestea că Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au logodit a luat pe toată lumea prin surprindere. După ce au petrecut câteva zile bune la mare, Marius și-a dat seama că Andreea este femeia vieții lui, așa că de ziua de naștere a acesteia, a cerut-o de soție de față cu toți invitații prezenți la petrecere.

Andreea Pirui s-a întors la familia sa, la Zalău, iar admiratorii săi au avut parte de o mare surpriză din partea ei, la prima oră.

În loc să fie în pat cu Marius, Andreea a surprins pe toată lumea și a decis să le arate tuturor cine îi face diminețile frumoase.

Citeste si: Gabriel de la Puterea dragostei s-a logodit! Cine este tânăra care l-a cucerit

De dimineață, Andreea Pirui s-a trezit alături de nimeni alta decât nepoțica sa:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul său: „I-a trădat încrederea”

Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a despărțit de Marius: „Te iubesc”
Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a despărțit de Marius: „Te iubesc”

„Vreau să vă arăt lângă cine m-am trezit. Șoricica mea, te iubesc”, i-a spus Andreea nepoatei sale, iar micuța i-a răspuns în același ton:

„Și eu”.

Andreea Pirui și Marius, scandal monstru înainte de finală

Cu doar câteva zile înainte de marea finală a emisiunii Puterea dragostei, Andreea și Marius au fost protagoniștii unui scandal monstru. Pentru că nu au primit suficiente voturi pentru a intra în marea finală, cei doi foști concurenți au decis să nu voteze pe nimeni în finala câștigată de către Bianca și Livian. Cei doi au părăsit platoul extrem de nervoși și au dezvăluit că nu au de gând să voteze, lucru care s-a și întâmplat.

După revenirea în România, Andreea Pirui și Marius au plecat la mare alături de Bia și de Ligi, unde au petrecut până în zori. 

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”, schimbare de look. Cum arată fostul concurent

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies