Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Andreea Popescu
Andreea Popescu a născut o fetiță

Frumoasa Andreea Popescu a devenit mamă pentru a doua oară. Ea și Rareș Cojoc mai au împreună un băiețel.

Bucurie imensă în showbiz-ul românesc. Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, a devenit mamă pentru a doua oară.

După o lungă așteptare, frumoasa vedetă și-a strâns în brațe fetița pe care și-a dorit-o extrem de mult. De altfel, Andreea Popescu a dezvăluit de multe ori că își dorește o familie numeroasă și că visul său cel mai mare este să îi ofere un frățior ori o surioară lui Ioachim, băiețelul său.

Ieri, Andreea Popescu și soțul său, Rareș Cojoc, și-au cunoscut fetița pe care o va chema Anastasia. Micuța a avut la naștere 3500 de grame și a măsurat 50 de centimetri și peste câteva zile își va cunoaște frățiorul.

Citeste si: Charlotte Church a născut cel de-al treilea copil în grădina sa, sub un copac! Ce spune cântăreața despre această experiență

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Popescu
Andreea Popescu a născut[Sursa foto: Instagram]

„Anastasia, Învierea mea! S-a născut pe 15.10.2021, cu 3500 gr și 50 cm. Nu știm încă cu cine seamană, dar este rozalie cu urechi mici, și obrajori rotunzi. 🤍🤍🤍🤍🤍. Mereu m-am mirat de cum poți iubi așa mult pe cineva pe care îl vezi pentru prima oară, și totuși…iubești. Faceți cunoștința cu Anastasia Cojoc!”, a scris Andreea Popescu pe Instagram, extrem de emoționată de acest moment.

Citeste si: Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară! Primele fotografii de la nunta celebrului artist

Andreea Popescu
Andreea Popescu a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Andreea Popescu a anunțat încă din luna aprilie sexul bebelușului, precum și numele fetiței.

„Și am primit în dar o fetiță? și numele ei va fi Anastasia, care înseamnă ÎNVIERE”, a scris și Andreea Popescu pe Instagram, în luna aprilie.

Andreea Popescu și Rareș Cojoc s-au căsătorit în 2016

Andreea Popescu și campionul la dans sportiv Rareș Cojoc s-au căsătorit în anul 2016, iar frumoasa vedetă a renunțat la viața publică și s-a dedicat vieții de familie, precum și unei afaceri cu hăinuțe pentru copii.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies