Andreea Raicu, despre copilăria alături de bunica ei și lucrurile pe care le-a învățat de la ea. „Niciodată nu stătea acasă fără perle și nearanjată, nevopsită la păr. Sunt creația bunicii.”

Andreea Raicu, despre copilăria alături de bunica ei și lucrurile pe care le-a învățat de la ea. „Niciodată nu stătea acasă fără perle și nearanjată, nevopsită la păr. Sunt creația bunicii.”
Andreea Raicu, despre copilăria alături de bunica ei și lucrurile pe care le-a învățat de la ea. „Niciodată nu stătea acasă fără perle și nearanjată, nevopsită la păr. Sunt creația bunicii.”

Andreea Raicu a vorbit despre bunica ei, despre întreaga copilărie în care i-a fost alături și ce lucruri a învățat de la ea.

Andreea Raicu a intrat în lumina reflectoarelor prin activitatea sa de model și s-a făcut imediat remarcată prin premiile câștigate la un concurs de frumusețe, perioadă care i-a adus și deschiderea în televiziune. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Andreea Raicu a vorbit despre numeroase momente din viața ei personală și profesională, dar și despre bunica ei, pe care nu a uitat-o niciodată, cu care și-a petrecut întreaga copilărie, primind exact aceeași educație pe care i-a oferit-o și copiilor ei. 

„Da, sunt creația bunicii pentru că ea m-a crescut. În general, când un copil este crescut de cineva, primește aceleași condiționări, aceleași lucruri. Ea le-a crescut pe fetele ei, 6, nici nu mai știu câte erau la număr, după care m-au crescut pe mine. Eu am primit exact ce au primit mama și mătușile mele. Iar la educație, am primit aceeași educație pe care au primit-o și ele .Da, am luat foarte multe lucruri de la ea și sunt foarte recunoscătoare.
Unele lucruri au folosit până la un moment, altele au folosit și până în ziua de astăzi. Pe unele le-am păstrat, pe altele le-am dat înapoi pentru că ea avea o forță fantastică și pentru că a crescut fără un partener lângă ea sau a avut parteneri care i-au făcut viața foarte grea.”,
a spus Andreea Raicu.

Lucrurile pe care Andreea Raicu le-a învățat de la bunica ei

Citește și: Care a fost cea mai mare temere a Andreei Raicu? Cum a putut vedeta să o depășească: „Trebuie să văd ce o să zic eu, nu ce o să zică lumea! Este mai important ce zic eu decât ce zic ceilalți.”

Andreea Raicu
Andreea Raicu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: ”Doare mai tare decât vă imaginați”. Andreea Raicu a ajuns la spital! Vedeta s-a accident atât de tare încât are nevoie de șase săptămâni de recuperare

Andreea Raicu a vorbit și despre calitățile pe care le-a preluat de la cea care a crescut-o și ce anume a moștenit de la ea. Lecțiile pe care le-a primit i-au fost utile până în prezent și are momente când îi lipsește foarte mult. 

„A dezvoltat o atitudine altfel, de independentă, extrem de puternică pe care și eu am moștenit-o și până la un moment dat nu am fost conștientă de ea. Decât puțină deschidere aveam față de sexul opus, pentru că eu trebuia să fiu foarte independentă și puternică din dorința de a nu fi rănită, de a nu mai arăta vulnerabilă. Acesta este unul din lucrurile pe care le-am moștenit de la ea, pe lângă blândețe, respectul față de oameni, pe lângă atenția pe care o am față de oameni, partea cu moda, pentru că niciodată nu stătea acasă fără perle și
nearanjată, nevopsită la păr. Am învățat foarte multe de la ea, sunt recunoscătoare și da,îmi lipsește de multe ori.”,
a mai spus Andreea Raicu.

Citește și: Stela Popescu a fost uitată! Cum arată mormântul actriței, la 7 ani de la moartea ei.- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Andreea Raicu
Andreea Raicu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Am început să plâng într-un hal ce nu poți să îți imaginezi.” Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața sa! Cum a reușit să își găsească liniștea interioară

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. Salman Khan, întâlnire emoționantă cu un fan: "Acest om este o umanitate pură" Imaginele au ajuns virale

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Declarațiile sfâșietoare ale părinților celor doi copii spulberați de un adolescent de 16 ani, în Pantelimon!

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies