Andreea Raicu iti recomanda sa consumi lapte cu migdale! Uite cat de usor se prepara!

Andreea Raicu iti recomanda sa consumi lapte cu migdale! Uite cat de usor se prepara!

Daca vreti sa va bucurati zi de zi de gustul savuros al unui pahar de lapte de migdale puteti sa-l faceti chiar voi acasa.

 

Beneficiile lui:
Are o multime de proteine.
Este bogat in acizi grasi omega 3.
Imbunatateste sistemul muscular.
Este un aliment bun de integrat in diete.
Este ideal pentru cei cu intoleranta la lactoza.
Contine nutrienti esentiali printre care: vitamina E, zinc, magneziu, potasiu si fier.
Ingrediente:
1 cana de migdale inmuiate (lasa-le peste noapte intr-un castron cu apa si spala-le bine inainte de utilizare)
3 cani de apa
1 baton de vanilie curatat de seminte
3-5 smochine crude (daca sunt uscate le poti lasa in apa pret de 30 de minute)/ sau doua linguri de miere
Pentru a obtine laptele de migdale in varianta cruda, amesteca in
blender samburii cu apa. La final trebuie sa obtii o pasta cremoasa.
Trece apoi amestecul printr-un tifon sau o sita. Pulpa ramasa o poti pastra la frigider pentru alte preparate, iar laptele trebuie pus inapoi in blender.  Amesteca-l cu batonul de vanilie si smochinele sau mierea pina la omogenizare. Daca este tinut la frigider, isi va mentine prospetimea timp de 3, pana la 5 zile. Tot ce trebuie sa faci este sa il agiti bine inainte de a-l consuma.
Sursa: Andreearaicu.ro

Beneficiile lui:

Are o multime de proteine.
Este bogat in acizi grasi omega 3.
Imbunatateste sistemul muscular.
Este un aliment bun de integrat in diete.
Este ideal pentru cei cu intoleranta la lactoza.
Contine nutrienti esentiali printre care: vitamina E, zinc, magneziu, potasiu si fier.



Ingrediente:

1 cana de migdale inmuiate (lasa-le peste noapte intr-un castron cu apa si spala-le bine inainte de utilizare)

3 cani de apa

1 baton de vanilie curatat de seminte

3-5 smochine crude (daca sunt uscate le poti lasa in apa pret de 30 de minute)/ sau doua linguri de miere

Pentru a obtine laptele de migdale in varianta cruda, amesteca in blender samburii cu apa. La final trebuie sa obtii o pasta cremoasa.

Trece apoi amestecul printr-un tifon sau o sita. Pulpa ramasa o poti pastra la frigider pentru alte preparate, iar laptele trebuie pus inapoi in blender.  Amesteca-l cu batonul de vanilie si smochinele sau mierea pina la omogenizare. Daca este tinut la frigider, isi va mentine prospetimea timp de 3, pana la 5 zile. Tot ce trebuie sa faci este sa il agiti bine inainte de a-l consuma.

Sursa: Andreearaicu.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat