Andreea Raicu, mai sincera ca niciodata: "Daca as putea cere unui pestisor sa imi indeplineasca o dorinta, as vrea sa fac un copil" VIDEO

Andreea Raicu, mai sincera ca niciodata:
Andreea Raicu, mai sincera ca niciodata: "Daca as putea cere unui pestisor sa imi indeplineasca o dorinta, as vrea sa fac un copil" VIDEO

Andreea Raicu a fost invitata in emisiunea lui Teo Trandafir impreuna cu o fiinta tare draga, catelul ei.

Fosta prezentatoare de televiziune a povestit ce a facut de Paste si a dezvaluit ca, dupa o perioada in care nu a mai mers la biserica, s-a dus la slujbe.

 

"Am simtit nevoia anul acesta sa merg la biserica. Am fost si la Prohod, si la slujba de Inviere!", a spus Andreea Raicu la Teo Show.

 

Ea a vorbit cu multa emotie si despre bunica ei care nu mai este printre noi. "O asociez pe bunica cu foarte multa dragoste. Ea era foarte religioasa", a declarat Raicu.

 

 

"Nu pot sa imi imaginez Pastele in alta parte decat acasa.

Nu mai mananc tot ce mancam inainte, dar simt nevoia ca in casa sa miroasa a cozonac, a drob! Nu pot sa plec in alta parte", a adaugat Andreea.

Luata la intrebari de Bursucu', Andreea Raicu a raspuns cu sinceritate: "Daca as putea sa ii cer unui pestisor sa imi indeplineasca o dorinta, as vrea sa fac un copil", scrie WOWBiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Transformarea uluitoare a Andreei Raicu! Vedeta arata senzational, dupa ce in trecut, fara machiaj, era horror! Video exclusiv!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies