Andreea și Marinescu de la Puterea dragostei formează un cuplu

Andreea și Marinescu de la Puterea dragostei
Andreea și Marinescu de la Puterea dragostei sunt împreună

Cei doi tineri au decis să nu se mai ascundă și să dea sentimentele pe față, după mai multe săptămâni de prietenie.

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. După mai multe săptămâni de tatonări, doi concurenți au decis să facă pasul cel mare și să formeze un cuplu.

După plecarea lui Seba, toată lumea a observat apropierea dintre Andreea și Marinescu. La un moment dat, cei doi au discutat despre formarea unui cuplu, pentru a vedea ce părere vor avea colegii lor de competiție. Nu a fost mult până ca toți din competiție să își dea seama că este vorba despre un cuplu fals, însă cei doi concurenți au continuat să fie buni prieteni și să își dea sfaturi,

mai ales că au devenit ținta ironiilor și a glumelor colegilor lor.

Nu o singură dată Marinescu i-a luat apărarea Andreei, mai ales după incidentul cu Andrada, de după gala de săptămâna trecută, când a lovit-o în timpul unui live.

Așa se face că Marinescu și Andreea s-au apropiat din ce în ce mai mult și și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt, așa că de câteva zile au decis să fie împreună și să nu le mai pese de ceea ce spun ceilalți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Marinescu de la Puterea dragostei
Marinescu de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

În prima zi, Andreea a recunoscut că îl place pe George, însă comportamentul acestuia a determinat-o să se îndrepte către Seba, cu care a și format un cuplu timp de câteva zile. Cei doi s-au despărțit, iar la scurt timp, Seba a fost eliminat din concurs.

De cealaltă parte, Marinescu s-a aflat în ultimele trei luni în multe scandaluri din casa Puterea dragostei. După o ceartă aprinsă cu Marinescu, Akebono și Paul au fost descalificați, așa că ceilalți concurenți i-au declarat un adevărat război, căruia a reușit să îi țină piept cu brio, până acum.

 

Marinescu s-a arătat interesat de Mariana, ba chiar i-a adus și un ursuleț pentru a o cuceri, însă fără succes.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andra de la „Puterea Dragostei” dă cărțile pe față! A spus tot adevărul despre relația cu Iancu Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies