Andreea Tonciu a atacat-o dur pe Bianca Rus! "Are 20.000 de fețe!"

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu sare în apărarea Biancăi Rus, la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Scanadal în platoul emisunii Bravo ai stil - Celebrities. Spiritele s-au încins între concurente și au pornit avalanșa de acuze la adresa Biancăi Rus.

Gala eliminatorie de sâmbăta trecută, din cadrul emisiunii" Bravo ai Stil – Celebrities", a fost făcută cu o tematică puternică pentru concurente, și anume abordarea avangardismului. Concurentele au încercat variante cât se poate de suprinzătoare pentru a impresiona juriul format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Bianca Rus a făcut un adevărat spectacol

Citeste si: Confruntare dură la Bravo ai stil- Celebrities. Au ieșit scântei între Andreea Tonciu și Calina

Tot show-ul se pare că a început din culisele emisiunii, când aceasta a început să danseze cu Cristina Şişcanu.

După spectacolul oferit de cântăreață, spectacol unde s-a dezlănțuit total, au început să apară criticile celorlalte concurente.

Bianca Rus, pe scenă
Bianca Rus vorbeşte cu Ilinca Vandici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deea Codrea a precizat: “Îmi pare rău, dar eu fac parte din grupul care nu o să stea în cap doar pentru că face audiență! Niciodată! Că nu pot! Din punct de vedere stylistic, Bia nu are ce cauta aici."

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Raluca Tănase s-a despărțit de iubitul său: „Telenovela vieții”

Cireaşa de pe tort a fost Andreea Tonciu care a sărit în apărarea Biancăi Rus:

“De azi încolo, cine o mai ia la mișto pe Bia, iau foc! Pe bune!

Bia vreau să fie prietena mea, îmi place foarte mult… despre ea! Chiar vreau s-o iau sub aripa mea! Nu mai faceți mișto de ea! Bia este un personaj si a început să îmi placă mult de tot. (….)

Bianca ori face pe proastă, ori e proastă... vorbesc serios, ori joacă teatru! Are 20.000 de fețe! Eu nu pot să discut cu ea, că trece de la un subiect la altul.

Citeste si: Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

Îmi place rău de tot de ea! Aștept să mă contacteze, s-o îmbrac!”

Toate spuneți despre Bia că este cea mai praf! Fiți sincere până la capăt că nu o mai dați în față televizorului în alt fel, că eu iau foc!

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu sare în apărarea Biancăi Rus, la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost un testimonial halucianant despre Bianca Rus, unde aceasta a așteptat ca toate fetele, colege de platou, să își termine pledoariile la adresa momentului și vestimentației ei.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies