Andreea Tonciu a plâns în hohote! "Eu de fel sunt proastă!"

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a plâns în platou la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Tenisiuni între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu. Cele două nu găsesc calea de mijloc pentru a nu se mai certa.

Gala emisiunii Bravo ai stil – Celebrities, a "plantat" în sufletul Andreei Tonciu multă furie și frustrare. Totul a pornit de la abordarea tematicii “Nostalgie” pe care Andreea a înţeles-o total greșit din cauza stilistului care are grijă de ținutele ei. Cum toate celelalte concurente au abordat ținute din anii '80 sau '90 ale unor faimoase cântărete ale acelor vremuri, Andreea și-a făcut apariția într-un costum popular. Total greșit ca abordare, juriul a taxat-o grav, ceea ce a pornit o adevărată avalanșă de mesaje la adresa stilistului.

Până la plâns a fost doar un pas…

 

Andreea Tonciu a cedat nervos și a început să plângă în hohote, spre surprinderea juraților

 

Andreea: “Eu de fel sunt proastă! Ești bună.. luată de proastă. Asta sunt eu, crede-mă! Am mai vorbit și cu celelalte colege, lor le vin hainele acasă. Eu trebuie să mă duc, să cumpăr.. tot din banii mei, să fac, să dreg, să alerg..

Eu de a aceea am și slăbit în ultima perioada foarte mult pentru că eu m-am axat foarte mult pe acest concurs. Mi-a plăcut ideea și vreau să ajung cât mai departe, dar în stilul asta, crede-mă că nu mai pot! Deci efectiv, nu mai pot! Du-te, ia haine, du-te returnează-le! Adică nu mi se pare corect!”

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a plâns în platou la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură KANAL D]

După cele menționate Alexandra Ungureanu fără să ezite a precizat că i se pare absolut aberant că Andreea face precizările acestea care nu intereseză niciun telespecator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea cu nervii la pământ, îi răspunde: “Lasă-mă, Alexandra! Că am avut o zi foarte nașpa și nu am chef acum de argumentele tale care nu-și au rostul! Da!? Mă vezi că sunt supărată, mă vezi că sunt nervoasă și mereu tu ai argumente care nu sunt ok!”

Andreea Tonciu şi Alexandra Ungureanu
Andreea Tonciu şi Alexandra Ungureanu, în platou, la Kanal D[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra: “Stilistul îți alege hainele, deci tot…”

Andreea: “Da, pentru că il plătesc pentru asta! Este la pachet cu totul!”

Enervată la maximum, Andreea precizează că nu mai vrea să discute cu niciuna dintre concurente: "Gata! Din momentul asta Tonciu este pe Mute, Silence…"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După defilarea Andreei, jurații au apreciat ținută ei și au avut doar cuvinte de laudă. În momentul în care a venit rândul lui Cătălin Botezatu, a taxat-o pentru că, deși știa că tinutele ei din gala nu erau pe tematică emisiunii, ea nu a avut nimic de obiectat în privința alegerilor făcute se stilist: “Puteai să îi spui că nu mai vrei să mai lucrezi cu el!"

Citeste si: Andreea Tonciu, în scandal cu Roxana Nemeș! "În afară de a cânta la muzicuță, ce știi să faci tu?! Ești o obraznică și o impertinentă!"

Acesta a fost momentul în care Andreea început să plângă… “Nu sunt supărată! Sunt dezamăgită! Sunt luată de proastă!”

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ratele la bănci vor putea fi amânate și după 1 ianuarie! „Cel mai generos program din Uniunea Europeană”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies