Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil: "Mie nu-mi plac mironosițele ca tine"

Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil:
Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil: "Mie nu-mi plac mironosițele ca tine"

Ediția de joi a emisiunii Bravo, ai stil a început cu un nou set de drame printre concurente.

Ediția de joi a emisiunii Bravo, ai stil a început cu un nou set de drame printre concurente.
Calina, fata Catincăi Roman, a fost pusă la punct de câteva colege, dar mai ales de jurați, după ce a deschis un subiect care i-a scos din sărite pe mulți din platou.

Încercând să atragă atenția asupra unor tensiuni dintre anumite concurente, Calina nu a făcut decât să pună și mai tare paie pe foc și să stârnească tensiuni chiar și acolo unde ele nu există.



Andreea Tonciu a dat-o drept exemplu negativ pe Gina Chirilă, pe motiv că niciodată nu se aătură discuțiilor de la machiaj dintre fete și este mereu reținută față de ele, afișând un oarecare aer de superioritate.

"Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport...doar

elegant. Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer? Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi...nici pa, nici la revedere. Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi.",
i-a spus Tonciu. 

"Wow. N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiect.", i-a raspuns Gina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns.

Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis și tu în viața ta o vorbă urâtă, să zici: "Nu-mi place, îmi bag sau îmi scot" Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac."

"Eu nu vorbesc așa.

Vrei sau nu să crezi..."

De partea cealaltă și jurații au avut o părere similară.

"Singurul lucru pe care îl reproșez Ginei este că, deși a avut de multe ori ținute foarte bune, ea este plată! Este foarte plată. Eu nu cred că ea stă în permanență așa...tăcută fără să zică nimic. Știi cum e, când înoți toată viața într-o apă la un moment dat vrei și valuri!", a spus Maurice.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies