Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă, a ajuns gospodină

Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă,  a ajuns gospodină
Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă, a ajuns gospodină

Cum a fost surprinsă vedeta

În cazul în care nu știați deja, Andreea Tonciu a renunțat la obiceiurile cu care ne obișnuise și și-a luat foarte în serios rolul de soție și de mamă. Cu toții știm că deși încă are destule apariții publice, frumoasa ex-asistentă TV, este o mamă foarte dedicată și o iubește extrem de mult pe fiica sa, Rebeca (pe care o alintă „Reby”). Trăsăturile sale de caracter au fost moștenite și de către Rebeca, aceasta fiind, de la o vârstă fragedă, deja pasionată de modă.

Citeste si: Formula completa “Bravo, ai stil! Celebrities”. Afla cine sunt ultimele trei concurente!

Citeste si: Andreea Tonciu, declaratii SOC despre relatia cu sotul ei, Daniel Niculescu: "Da, este gelos"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu, adevarul despre scandalul de la mare: "Sunt foarte suparata"

Andreea Tonciu postează mereu pe rețelele de socializare atât filmulețe, cât și poze cu frumoasa ei familie, motiv pentru care noi credem cu tărie că relația dintre membrii acestei familii este una fără cusur și se iubesc peste măsură! De Crăciun, focoasa româncă a postat o fotografie alături de soțul său, Daniel Niculescu, fata lor și... Moș Crăciun! Cu prilejul sărbătorilor, le-a și făcut o urare fanilor săi: „Va doresc Sarbatori fericite si liniste in suflet! Astā-seara Mosul a trecut pragul casei noastre si ne-a adus multe cadouri si bucurii in suflet ❤”.

Ce pregătește Andreea Tonciu de Revelion

Acum, cu ocazia Revelionului, vedeta ne-a surprins pe toți cu mesajul ei din această dimineață: „Bună dimineața! Și ne-am apucat de salata bouef. Să aveți o zi bună!”. Ipostaza inedită o prinde pe mult iubita brunetă gătind pentru masa de la petrecerea dintre ani. Deci, Andreea Tonciu ne demonstrează că poți fi și soție, și mamă, și persoană publică/ divă dar și gospodină!

Deși ar fi putut să apeleze la persoane care să o ajute, este de apreciat faptul că aceasta alege să gătească singură, să își ducă fiica la grădiniță în fiecare dimineața și să își găsească timp și pentru a ieși la întâlniri cu soțul său. Nu știu cum reușește, dar poate ne va dezvălui și nouă cândva secretul!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies