Andreea Tonciu, bătută, scuipată şi înjurată pe stradă! Fostul iubit a agresat-o chiar în centrul Capitalei!

Andreea Tonciu, bătută, scuipată şi înjurată pe stradă! Fostul iubit a agresat-o chiar în centrul Capitalei!
Andreea Tonciu, bătută, scuipată şi înjurată pe stradă! Fostul iubit a agresat-o chiar în centrul Capitalei!

Andreea Tonciu, bătută, scuipată şi înjurată pe stradă! Fostul iubit a agresat-o chiar în centrul Capitalei şi nimeni nu a intervenit!

Andreea Tonciu a avut, după cum bine se ştie, o relaţie de lungă durată, extrem de tumultuoasă cu fostul fotbalist Nicolae Mitea. Pe vremea când încă mai era o tânără speranţă a fotbalului românesc, acesta era îndrăgostit lulea de brunetă, dar cu toate acestea, comportamentul lui în societate, vizavi de ea, era total nepotrivit.

Iar după despărţirea cu "cântec" de Mitea, Andreea a fost protagonista unui episod de-a dreptul şocant, care i-a trezit stări de anxietate luni întregi după ce s-a consumat.

Nicolae Mitea, însoţit de nişte prieteni, şi-a văzut fosta iubită în faţa unui restaurant situat pe Bulevardul Decebal din Bucureşti. Reacţia lui a fost atunci strigătoare la cer, conform declaraţiilor Andreei.

Citeste si: "Bravo ai stil!" Celebrities: Andreea Tonciu, razboi cu celelalte concurente

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Tonciu, bătută, scuipată şi înjurată pe stradă! "Nicolae Mitea e un zero barat pentru mine"

A sărit la mine imediat cum m-a văzut. M-a blocat cu maşina, lovea portiera şi geamurile cu pumnii. Am deschis geamul, m-a scuipat şi m-a bătut. Nu-mi vine să cred că mi-a tras o palmă zdravănă de mi-a învineţit ochiul. Este prima oară când face aşa ceva, dar nu pot trece peste asta.

De-acum înainte, Nicolae Mitea e un zero barat pentru mine ”, declara Andreea Tonciu, sfâşiată de durere, pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Ei bine, astăzi, viaţa personală a vedetei este liniştită, maternitatea transformând-o în totalitate pe şturlubatica fostă asistentă tv.

Andreea Tonciu, pe care o puteţi urmări la "Bravo, ai stil! Celebrities", este un personaj spumos, vocal şi plin de energie, care a câştigat un capital de imagine considerabil în ultimele două săptămâni, de când defilează în cadrul show-ului de senzaţie difuzat de Kanal D.

Citeste si: Andreea Tonciu și-a dat jos pantalonii pentru Cătălin Botezatu, la "Bravo, ai stil! Celebrities": ”Așa îmi place Tonciu!”

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies