Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!”
Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Andreea Tonciu, concurentă de temut a amisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”, a lăsat "masca" audiența!

După o perioada îndelungată de când nu a mai făcut parte din topul clasamentului celor mai bine îmbrăcate concurente, Andreea Tonciu a revenit cu forțe proaspete la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu toate că Andreea Tonciu a renunțat o perioadă la stilistul consacrat care îi construia ținute demne de podiumurile de modă, vedeta a dat lovitura cu un costum gri extrem de sexy ce a lăsat la vedere… un sân ce nu era acoperit de sutien.

Dorindu-și să devină “șefa dansatoarelor”, Andreea a trebuit să afle părerile concurentelor inainte de cele ale juraților, iar Deea Codrea i-a sugerat Andreei, că i-ar fi fost bună o cămășă pentru costumul pe care l-a purtat.

Cu nonșalanța care a consacrat-o, Andreea Tonciu i-a răspuns scurt și la obiect: “Având în vedere că mie îmi place stilul sexy de ce să mai pun cămășă că uite, dacă fac așa ….

Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Când nimeni nu se aștepta, Andreea Tonciu a arătat publicului ceea ce vede doar soțul ei!

Citeste si: Andreea Tonciu a fost încoronată la Bravo, ai stil! Celebrities! "Am câștigat trofeul!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Alexandra Ungureanu a atacat-o pe Andreea: “Să înțeleg că nu mai vrei să fii șefa aici?!”

Andreea Tonciu: “Am zis că încă nu îmi este mie locul aici să fiu șefa… Șefa se poate numi altcineva. “Șefa styling-ului din România”… Este Alexandra Ungureanu! (…)

 

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!" cu ochii în lacrimi!

Vaaai! Iar începe discuția.... Ți-am spus că nu mă cunoști și eu am ceva să îți spun dragă mea, iubita mea, splendoare mea.. îți spun în față asta a ta minunată! Eu Andreea Tonciu, spun întotdeauna tot ceea ce gândesc și nu trebuie să mă feresc!”, i-a răspuns Andreea, plină de ironie, Alexandrei Ungureanu.

Lăsată fără replică, Alexandra Ungureanu nu a mai continuat jocul Andreei Tonciu care a recunoscut public că și-a schimbat strategia pentru a rămâne în joc și a câștigă simpatia publicului.

Fie că este o bătălie a orgoliilor sau chiar își doresc supremația clasamentului cu steluțe, concurentele Bravo, ai stil! Celebrities! nu se lasă mai prejos în comentarii.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies