Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities rupe tăcerea! "De patru ani dorm cu..."

andreea tonciu declaratii
Andreea Tonciu recunoaște că de ceva timp nu mai doarme în același pat cu soțul ei

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți de patru ani, însă problemele nu au întârziat să apară în acest cuplu. Ce se întâmplă cu cei doi?

De când s-a căsătorit, Andreea Tonciu a devenit o femeie de casă și o soție devotată astfel că nu a mai fost văzută prea des la televizor. Cu toate acestea, vedeta a participat la Bravo, ai stil! Celebrities acolo unde a fost urmărită de toate fanele. Acum, fosta concurentă recunoaște că de ceva timp nu a mai dormit în același pat cu soțul ei.

Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities nu doarme în același pat cu soțul ei

Andreea Tonciu a recunoscut recent că nu este o fire romantică și că se întâlnește destul de rar cu soțul ei, atunci când sunt amândoi acasă.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeste si: Ilinca Vandici, dezvăluire neașteptată despre Andreea Tonciu: „A făcut niște greșeli...”

andreea tonciu declaratii sot
Andreea Tonciu spune că nu este o persoană romantică și nu-și dorește atenții din partea soțului[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fosta concurentă a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities recunoaște că are un partener extrem de dezordonat, dar acest lucru nu o deranjează extrem de tare.

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citeste si: Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu frumoasa vedetă?

Acum ceva timp, Andreea Tonciu a povestit că a avut o ceartă în toată regula cu soțul ei și astfel au auzit-o și vecinii.

„Eu fără televiziune aș fi... Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.

În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm.

Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a povestit Andreea Tonciu.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cătălin Botezatu, pronosticuri despre finala Survivor România! Ce spune despre Culiţă Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies