Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ! "E adevărat că..."

Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ!
Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ! "E adevărat că..."

Andreea Tonciu, declaraţie despre presupusul divorţ! Vedeta a spus tot ce simte!

De câteva luni circulă un zvon conform căruia Andreea Tonciu ar divorţa de soţul ei, Daniel Niculescu! Frumoasa brunetă a încercat, acum ceva timp, să pună capăt speculaţiilor, mărturisindu-le fanilor ei care este, de fapt, situaţia în căsnicia ei.

E adevărat ca ne tot certăm zilnic că-și lasă șosetele sau pantofii aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit.

Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia. Aşa sunt eu, mai impulsivă...Dar mă calmez repede şi nu iau decizii majore la nervi", a declarat Andreea acum ceva timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La rândul lui, Daniel Niculescu a spus, printr-un mesaj tranşant, că toate bârfele cu privire la aşa-zisul divorţ sunt lipsite de fundament, şi că îşi adoră partenera de viaţă.

Citeste si: Oana Radu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, mesaje private cu iubitul Biancăi Rus

Andreea Tonciu, declaraţie despre presupusul divorţ! "Poate pe viitor nu mă mai confunda jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean!" 

" Am văzut, în ultimele zile, cum s-a discutat, zi şi noapte, despre familia mea. Mă distrează cum se inventează subiecte în România! Văd că toți și toate comentează și inventează pe la tv.

Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele și eu îi fac toate poftele! Deci, dragii mei, nu m-am certat cu soția prin diferite cluburi. Eu, dacă mă distrez, păi mă distrez… o fac în străinătate, cu prietenii mei. Nu postez câte șampanii vin la masă. Sunt altă calitate de bărbat, eu sunt Daniel Niculescu. Poate pe viitor nu mă mai confunda jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean! Când cei ce comentează vor realiza ce am realizat eu la vârsta mea, atunci arunc pălăria în aer.
Până atunci… răutatea vine din frustrare și prostii! Good Luck my Friends (n.r.: Mult noroc, prietenii mei)!
„, a scris soțul Andreei Tonciu pe pagina lui de Facebook.

Anamaria Prodan, adevărata părere despre fina ei, Andreea Tonciu

Citeste si: Anamaria Prodan, anunț surprinzător! Vrea să adopte un copil: „Să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic!”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cătălin Botezatu, scos din minți de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Ești cam obrăznicuță, trezește-te...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies