Andreea Tonciu este în doliu: „Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

Andreea Tonciu și-a pierdut bunica
Andreea Tonciu și-a pierdut bunica duminica seara

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities trece prin clipe dificile și a povestit pe contul său de socializare ce s-a întâmplat.

Clipe cumplite pentru Andreea Tonciu. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities este devastată. Tânăra a dat vestea tristă pe contul său de socializare.

Andreea Tonciu și-a pierdut bunica duminică seară.

Andreea Tonciu a postat o fotografie cu bunica sa, iar în dreptul acesteia a ținut să posteze un mesaj emoționant și totodată plin de durere după pierderea suferită.

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!" cu ochii în lacrimi!

Bunica Andreei Tonciu
Bunica Andreei Tonciu a murit[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭, a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de Instagram!

Imediat după ce a postat imaginea cu bunica sa, Andreea Tonciu a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe din partea fanilor, care au încurajat-o să fie puternică alături de familia sa, pentru a trece prin această încercare.

Citeste si: Gabriela Cristoiu este în doliu! Iubitul tinerei a murit din cauza Covid-19

De altfel, mulți au observat că Andreea seamănă foarte bine cu bunica sa.

„Iubita noastră e intr un loc bun!/ Sincere condoleanțe! 🙏/ Dumnezeu sa o Odihneasca!!! 🙏/ Condoleanțe familiei și Dumnezeu sa o ridice în împărăția cerului! 😢🙏”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu și-a mai pierdut un unchi, în urmă cu un an

Încă de când s-a lansat în showbiz, Andreea Tonciu a dezvăluit de multe ori că are o relație extrem de apropiată cu familia sa.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities mai are o soră, iar părinții și bunicii lor au făcut tot posibilul să le ofere o educație bună și tot ce au avut nevoie pentru un trai bun.

În urmă cu un an, și unchiul Andreei Tonciu a murit, iar vedeta și familia sa au suferit luni întregi din cauza acestei pierderi imense.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iulia Albu iubește din nou! Vedeta a postat prima fotografie alături de iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies