Andreea Tonciu, gafă uriașă! Cum a încercat să își modifice pozele de pe Instagram

Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram
Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram

Andreea Tonciu, în vârstă de 34 de ani a reușit să dea jos un număr record de kilograme, într-un timp foarte scurt. După ce i-a dat naștere Rebecăi, Andreea Tonciu a suferit mici modificări la nivelul corpului, modificări resimțite de orice femeie care dă viață unui copil.

Andreea Tonciu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”, arată extraordinar la vârsta de 34 de ani. După ce a născut-o pe Rebeca, fiica sa, aceasta a reușit să slăbească într-un timp record, până să participe la cea mai iubită emisiune de stil din România.

Citeste si: Scandalul uriaș în care Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu s-au luat la bătaie la cabina de machiaj! ”Mi-a dat o palmă! Tremuram de frică”

Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram
Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram

Deși arată excepțional, Andreea Tonciu a făcut o gafă uriasă!

Deși arată foarte bine pentru vârsta ei, după ce a născut un copil, mult îndrăgita Andreea Tonciu a făcut o gafă uriașă și a ales să își modifice pozele pentru a părea mai înaltă și totodată mai suplă. Internauții au descoperit imediată greșeala uriașă făcută de vedetă și au taxat-o grav. Aceasta și a modificat talia, înălțimea și fundul, nici nu mai semăna cu adevărata Andreea Tonciu care, oricum, nu are nevoie de alterații! Probabil că a făcut acest lucru din cauza imensei

presiuni pe care o resimte în cadrul competiției, presiune dată de nevoia de a fi mereu „țiplă”, perfectă.

Colegii noștri de la WowBiz, au analizat ambele poze și au reliefat toate greșelile făcute de vedetă:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram
Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram

Citeste si: Andreea Tonciu și-a modificat în Photoshop pozele pentru Instagram, însă a uitat câteva detalii esențiale. Fanii au găsit pozele reale și sunt total socați!

Mai mult decât atât, în poza modificată, fundul acesteia este deformat, având o formă complet nenaturală. În fotografia originală, Andreea Tonciu arată foarte bine, motiv pentru care gestul acesteia este de neînțeles. Relevăm faptul că nu există femei perfecte și că absolut toate avem mici imperfecțiuni care ne dau bătăi de cap, uneori, însă nu este nevoie să recurgem la astfel de măsuri.

Totodată, în poza pe care urmează să o vedeți, vedeta apare cu vergeturi pe interiorul piciorului care nu este deloc tonifiat.

Totuși, o înțelegem că nu prea are timp să treacă prin sala de forță pentru că este o mamă dedicată pentru Rebeca, o soție loială și o concurentă valoroasă pentru competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram
Andreea Tonciu- gafă uriașă în modificarea pozelor de pe Instagram

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedetele recurg la Photoshop, dar se întâmplă să dea greș

Așa cum Andreea Tonciu a fost trasă la răspundere pentru „micile” alterații aduse pozei de pe Instagram, există și vedete de rang internațional care își modifică fotografiile de pe social media. Kylie Jenner și Kim Kardashian au fost, de-a lungul timpului, implicate în numeroase controverse ce se datorează photosho-ului, Dumnezeul vedetelor.

Citeste si: Andreea Tonciu, bătută, scuipată şi înjurată pe stradă! Fostul iubit a agresat-o chiar în centrul Capitalei!

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Tonciu și-a dat jos pantalonii pentru Cătălin Botezatu, la "Bravo, ai stil! Celebrities": ”Așa îmi place Tonciu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies