Andreea Tonciu, în izolare cu familia de teama virusului Covid-19: „Sunt foarte panicată”

Andreea Tonciu, în izolare cu familia
Andreea Tonciu, în izolare cu familia

Vedeta de televiziune spune că a decis să stea în izolare împreună cu cei din familie din cauza coronavirusului!

Andreea Tonciu a luat o decizie radicală! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a hotărât să stea cât mai departe de locurile publice, astfel că s-a izolat în casă, împreună cu cei din familie de frică să nu se infecteze cu Covid-19. Deși a trecut prin boală, atât ea, cât și apropiații ei, vedeta este în continuare îngrijorată în ceea ce privește situația actuală. Se pare că nu o mai trimite nici pe cea mică la grădiniță.

„Sunt pe acasă, cu fiică-mea. N-o duc la grădiniță, sunt acasă, gen izolată. Mi-e frică de viroze, de coronavirus. Prefer să stau cu ea acasă, dacă tot nu am filmări. Sunt foarte panicată, dar nu mai sunt cum eram anul trecut. Lumea e nebună, lumea se duce la cumetrii, iese. Dacă era atât de periculos cum se spune la televizor, se închidea tot. Joi mă duc la ziua cuiva.

Nu îmi mai e atât de frică, așa cum îmi era anul trecut. M-am vaccinat”, a spus Andreea Tonciu, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Bianca Drăgușanu își mai dorește cel puțin un copil! Vedeta a făcut anunțul în direct

Andreea Tonciu, în izolare cu familia
Andreea Tonciu, în izolare cu familia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Familia Andreei Tonciu, infectată cu norovirus

Andreea Tonciu și familia ei au trecut prin momente foarte dificile în urmă cu câteva luni, după ce toți s-au infectat cu norovirus, un virus ce provoacă vărsături, diaree și care se răspândește prin alimente sau suprafețe contaminate. Prima care s-a infectat a fost fiica ei, Rebecca, iar mai apoi a urmat ea, soțul ei și mama vedetei.

„Există un virus, norovirus se numește care debutează cu probleme digestive și din păcate l-am luat și noi, nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte. (…) Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat, am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare, iar a doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi,

febră, frisoane.”, a declara Andreea Tonciu în cadrul unui post de televiziune.

Citeste si: Irinel Columbeanu vorbeşte despre relația sa cu Monica Gabor, în urma divorțului: „Doi foști soți ce au și un copil”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, vedeta mărturisea că a fost nevoită să apeleze la o ambulanță privată pentru a primi îngrijiri și, după cum spunea chiar ea, prețurile au fost foarte mari, dar nu se pune problema de bani atunci când vine vorba de sănătatea familiei.

„Am sunat ambulanța la ora 2.58 și era ora 6 dimineața și încă nu venise ambulanța, deci 3 ore și 20 și până la urmă am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată și au venit acasă.

Bineînțeles, costurile au fost foarte mari dar nu se mai pune problema să ne uităm la bani atunci când este vorba de sănătate. Au venit într-o jumătate de oră și s-a rezolvat problema”, a adăugat Tonciu.


 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies