Andreea Tonciu, poză controversată pe instagram! Reacţia uluitoare a soţului ei!

Andreea Tonciu, poză controversată pe instagram! Reacţia uluitoare a soţului ei!
Andreea Tonciu, poză controversată pe instagram! Reacţia uluitoare a soţului ei!

Andreea Tonciu, poză controversată pe instagram! Reacţia uluitoare a soţului ei!

Andreea Tonciu face deliciul telespectatorilor show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities", emisiune care se bucură de un succes incredibil. Energică, vulcanică, plină de umor şi neobosită, frumoasa brunetă nu pare descurajată şi intimidată nici măcar de pandemia de Coronavirus care a paralizat întreaga planetă.

Mai mult decât atât, protagonista noastră a arătat că poţi să fii sexy şi în momentele acestea extrem de grele, imaginea pe care a postat-o, recent, generând o adevărată isterie pe internet.

Citeste si: Andreea Tonciu a început să plângă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Are mari probleme cu fetița!

De curând, aceasta s-a fotografiat în pat, într-o ipostază extrem de sexy, doar în lenjerie intimă. Descrierea fotografiei a fost" Vă doresc o noapte liniştită", iar comentariile urmăritorilor Andreei au fost împărţite. Unii i-au apreciat iniţiativa şi formele generoase, alţii, din contră, au criticat-o pentru îndrăzneala ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Tonciu, poză controversată pe instagram! "O s-o vadă fiica ta peste câţiva ani şi îi dai un exemplu prost"  

" Şterge naiba poza aia, măi femeie! O s-o vadă fiica ta peste câţiva ani şi îi dai un exemplu prost", a scris o femeie pe instagram.

" Eşti superbă şi vreau să ştii că, indiferent ce s-ar întâmpla, eu şi familia mea te vom susţine", este un alt mesaj primit de concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citeste si: Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Soţul Andreei, deşi este, potrivit unor surse, un bărbat gelos, a fost încântat de fotografia soţiei lui, omul de afaceri fiind de părerea că imaginea este artistică şi nicidecum vulgară.

În plus, tânărul i-a atacat pe cei care i-au criticat partenera de viaţă!

Reacţia soţului Andreei Tonciu după ce s-a spus că divorţează de vedetă

" Am văzut, în ultimele zile, cum s-a discutat, zi şi noapte, despre familia mea. Mă distrează cum se inventează subiecte în România! Văd că toți și toate comentează și inventează pe la tv. Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele și eu îi fac toate poftele! Deci, dragii mei, nu m-am certat cu soția prin diferite cluburi.

Eu, dacă mă distrez, păi mă distrez… o fac în străinătate, cu prietenii mei. Nu postez câte șampanii vin la masă. Sunt altă calitate de bărbat, eu sunt Daniel Niculescu. Poate pe viitor nu mă mai confunda jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean! Când cei ce comentează vor realiza ce am realizat eu la vârsta mea, atunci arunc pălăria în aer. Până atunci… răutatea vine din frustrare și prostii! Good Luck my Friends (n.r.:
Mult noroc, prietenii mei)!"
, a scris soțul Andreei Tonciu pe pagina lui de Facebook.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Soţul Andreei Tonciu, declaraţie uluitoare despre vedetă! Uite ce a spus tânărul!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies