Andreea Tonciu se teme pentru sănătatea fiicei sale după ce toată familia vedetei este infectată cu COVID-19: „Îmi este frică”

Andreea Tonciu se teme pentru sănătatea fiicei sale după ce toată familia vedetei este infectată cu COVID-19: „Îmi este frică”
Andreea Tonciu se teme pentru sănătatea fiicei sale după ce toată familia vedetei este infectată cu COVID-19: „Îmi este frică”

Întreaga familie a Andreei Tonciu a trecut prin momente cumplite după infectarea cu COVID-19

Cazurile de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2 sunt în continuă creștere, iar printre persoanele infectate se numără și vedete din showbiz-ul românesc printre care și Andreea Tonciu, împreună cu familia ei. Vedeta se află în izolare alături de soțul, mama, și sora ei. Singurii membrii ai familiei care au reușit să se ferească de virus sunt tatăl Andreei Tonciu și fiica acesteia, Rebecca.

Membrii familiei Andreei Tonciu au trecut prin momente grele din cauza coronavirusului

Andreea Tonciu spune că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și în prezent se simte bine. Fosta concurentă “Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte recunoscătoare pentru faptul că tatăl ei nu a trecut prin boală, deoarece acesta suferă de niște probleme de sănătate, iar infectarea cu COVID-19 i-ar putea pune viața în pericol.

„COVID am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital.

Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!", a declarat vedeta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu își dorește noi intervenții estetice: „Costă 50-60 de mii de euro toate”

Fosta concurentă “Bravo, ai stil! Ceelebrities” este speriată pentru sănătatea fiicei sale

În prezent, atât Andreea Tonciu cât și familia ei se simt mult mai bine, însă nu lasă garda jos în lupta cu COVID-19.

Aceștia se protejează și au grijă unii de alții cât de mult pot.

Andreei Tonciu îi este frică de faptul că fiica sa Rebecca ar putea să contacteze de asemenea virusul și încearcă să o protejeze cât de mult poate pe aceasta: „E mare fata mea, a crescut. Acum o țin acasă din cauza pandemiei. Îmi este frică, ea e foarte sensibilă.

Mi-e frică de viroze și de coronavirus. Prefer să stau eu cu ea acasă ca să fie în siguranță. Nu prea are imunitate bună, e foarte sensibilă. Dar Dumnezeu e alături de noi și ne iubește".

Citeste si: Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește să devină mămică pentru a doua oară? ”Mă tot macină”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies