Andreea Tonciu, surprinsă nemachiată! Uite cum arată bruneta când se trezeşte dimineaţa!

Andreea Tonciu, surprinsă nemachiată! Uite cum arată bruneta când se trezeşte dimineaţa!
Andreea Tonciu, surprinsă nemachiată! Uite cum arată bruneta când se trezeşte dimineaţa!

Andreea Tonciu, nemachiată! Uite cum arată îndrăgita concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" când se trezeşte dimineaţa!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii fenomen "Bravo, ai stil! Celebrities. Bruneta s-a certat încontinuu cu Maria Ilioiu, schimburile de replici caustice dintre cele două făcând deliciul show-ului tv în urmă cu trei săptămâni.

Ei bine, de curând Andreea a vrut să demonstreze că este într-adevăr o femeie frumoasă, care nu se sfieşte să apară nemachiată în faţa fanilor ei.

Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a lăsat filmată fără pic de machiaj pe ten, iar admiratorii ei au rămas impresionaţi de pielea facială curată a favoritei lor.

Andreea Tonciu, nemachiată! "Eşti frumoasă, curajoasă şi foarte simpatică!"

" Eşti frumoasă, curajoasă şi foarte simpatică! Tu eşti sarea şi piperul emisiunii", i-a spus o fană. Cum era de aşteptat, pe lângă zecile de comentarii pozitive, au mai fost şi câteva mesaje dure, dar protagonista noastră a preferat să le ignore.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Razboiul divelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Tonciu contra tuturor! “Sunteti niste, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic!”

Citeste si: Scandal uriaș între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu: „Măritișul nu te face peste noapte nici deșteaptă și nici doamnă”

Anamaria Prodan s-a implicat în scandalul Andreei Tonciu cu Maria Ilioiu!

" Noi vorbim foarte mult, noi suntem o famiilie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel! Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea!

De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice aaaaa, e nebună! Nu, Andreea nu este nebună! Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună! Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis ”, a spus recent Anamaria Prodan despre fina ei, Andreea Tonciu după care şi-a îndemnat fanii să o voteze pe aceasta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Incredibil! Anamaria Prodan se implică în scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies