Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor România, scoate la iveală detalii neștiute! De ce dorm unele fete cu băieții în camp?

andrei ciobanu despre survivor romania
Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor România, scoate la iveală detalii neștiute! De ce dorm unele fete cu băieții în camp?

Andrei Ciobanu a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre viața în Republica Dominicană.

Andrei Ciobanu, fostul concurent al show-ului de supraviețuire Survivor România, a dezvăluit într-un vlog postat pe canalul său de youtube, cum este viața în Republica Dominicană dincolo de camerele de filmat.

Războinicul a scos la iveală câteva detalii neașteptate cu privire la sentimentele care îi încearcă pe concurenți, având în vedere presiunea imensă care se află pe umerii lor. Acesta a intrat adânc în subiect, spunând adevăratele motive pentru care, în camp, se întâmplă ca fetele să doarmă cu băieții, chiar dacă unii sunt așteptați de partenerii de viață acasă.

andrei ciobanu despre survivor romania

„Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile, deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc… Băi, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo ”, a povestit Andrei Ciobanu pe canalul său de youtube.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Romina, declarații inedite după ce a ieșit de la Survivor 2021: "I-am spus că nu am nicio șansă..."

Andrei Ciobanu: „Muream de frig! Ne cuplam doi câte doi sau poate trei câte trei…”

Andrei Ciobanu a scos la iveală motivele pentru care concurenții dorm atât de apropiați în camp. Acesta a declarat că noaptea, în Republica Dominicană, temperatura este foarte scăzută și singura soluție pentru a putea rezista este să stea cât mai aproape unul de celălalt.

andrei ciobanu despre survivor romania

Citeste si: Andrei Ciobanu de la Survivor, în culmea fericirii: „Îngerașul nostru...”

„Nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi. Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Domnicană: ziua este cald, cumva cred că sunt 27, 28, cred că 30 de grade, dar seara este foarte frig. Băi, fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbărcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține.

Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate trei câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul”, a mai adăugat Andrei Ciobanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies