Andrei Dascălu de la Survivor România, adevărul despre relația cu Roxana Ghiță: „Îmi place de ea! Doamne ajută!”

roxana ghita si andrei dascalu relatie survivor romania
Roxana Ghiță s-a apropiat foarte mult de Andrei Dascălu în Republica Dominicană la Survivor România

Andrei de la Survivor România 2021 a spus adevărul despre presupusa relație cu Roxana Ghiță.

Andrei Dascălu, finalist la Survivor România în echipa Războinicilor, vorbește despre prietenia pe care a avut-o cu Roxana Ghiță în Republica Dominicană, dar și despre o eventuală relație cu aceasta.

Andrei Dascălu de la Survivor România, adevărul despre relația cu Roxana Ghiță

Andrei Dascălu, cel mai bun jucător din echipa Războinicilor, cel care a rămas până la final pentru a se lupta alături de Zanni pentru marele premiu de la Survivor România, a emoționat o țară întreagă.

Concurentul a fost așteptat de fani la revenirea în țară, semn că toți îl iubesc și îl apreciază pentru eforturile pe care le-a făcut în Republica Dominicană.

Citeste si: Bogdan Mocanu, surprins la un eveniment monden cu noul bolid de lux! „Iubita mea e încântată...” EXCLUSIV

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

andrei dascalu si roxana ghita
Andrei Dascălu spune adevărul despre relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce s-au liniștit apele, Andrei Dascălu a intrat LIVE pe contul de Instagram, acolo unde a răspuns întrebărilor puse de fani. Se pare că mulți au fost interesați să știe care este de fapt legătura Războinicului cu Roxana Ghiță și dacă este posibil în viitor ca cei doi să fie împreună.

„Nu, nu sunt împreună cu Roxana Ghiță. Mă înțeleg foarte bine cu Roxana, e o fată ok, știe și ea asta.

Îmi place de ea, e de treabă. Nu suntem într-o relație, suntem foarte buni prieteni. Pe viitor dacă o fi să se ivească ceva, doamne ajută! Momentan nu", a declarat Andrei Dascălu după Survivor România 2021.

Citeste si: Zanni, live din Republica Dominicană după ce a câștigat trofeul Survivor România 2021! „N-am dormit de patru zile!”

De asemenea, Andrei Dascălu a vorbit și despre cel mai nedrept moment de la Survivor România 2021, moment ce n-ar fi trebuit să se întâmple atât de repede, în opinia lui.

andrei dascalu survivor romania declaratii relatie
Andrei Dascălu s-a apropiat foarte mult de Roxana Ghiță la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Andrei Dascalu]

"Nu merita să iasa Ana de la Faimosi, aia mi s-a părut mie cea mai mare nedreptate de la Survivor. Era foarte bună și nu merita să iasă atunci. Cu Zanni m-am înțeles foarte bine. Aveam o altă parere despre el, dar de când ne-am unificat am avut anumite discuții și e chiar de treabă”, a mai spus Andrei Dascălu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Albert Oprea, despre marele câștigător Survivor România 2021: "A îndeplinit toate cerințele"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies