Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta lui soție, au petrecut noaptea împreună! Ce a declarat frumoasa vedetă: „Asta facem în continuare”

Antonia Ștefănescu
Antonia Ștefănescu

Cei doi foști soți au petrecut noaptea în aceeași casă! Ce spune Antonia despre o posibilă împăcare cu prezentatorul TV?

Andrei și Antonia Ștefănescu au trăit o adevărată poveste de dragoste timp de șapte ani, însă după doar un an de mariaj au decis să își continue viețile pe drumuri separate. Cei doi au divorțat în mare secret în anul 2020 și abia după câteva luni bune au anunțat public, vestea venind ca un șoc pentru toți fanii lor.

Citeste si: Liviu Vârciu a luat o decizie radicală: „Vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Anunțul vedetei i-a luat pe toți prin surprindere

Andrei Ștefănescu
Andrei Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]

Andrei și Antonia Ștefănescu au petrecut noaptea în aceeași casă!

După separare, cei doi au încercat să își refacă viețile alături de alte persoane, însă se pare că destinul nu a avut planuri atât de mari pentru ei. Andrei Ștefănescu și Antonia se declară acum singuri, dar de dragul copilului lor petrec mult timp împreună. De aici au pornit și diferite zvonuri conform cărora cei doi ar forma din nou un cuplu, iar ultima lor apariție i-a surpirns de-a dreptul pe fani.

Andrei Ștefănescu a petrecut noaptea în compania fostei sale soții, semn că ceva se întâmplă între ei, însă adevărul este de fapt altul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Foarte discreți de fel când vine vorba despre viața lor amoroasă, vedetele au precizat doar că au rămas în relații foarte bune de dragul lui Ayan.

Fosta spție a prezentatorului nu a vrut să ofere prea multe declarații în acest sens, dar spune că ziua de 14 februarie o prinde „cu multă iubire de sine”, astfel că se exclude orice relație cu Andrei Ștefănescu. 

Citeste si: Andrei Ștefănescu a dat-o uitării pe Antonia. Cine este femeia care l-a cucerit?

Andrei Ștefănescu
Andrei Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]

Cât despre noaptea pe care au petrecut-o sub același acoperiș, blondina spune că i se pare perfect normal, având în vedere că au împreună un copil.

„Noi am trimis un comunicat despre acest lucru, unde am explicat foarte clar ce s-a întâmplat, ce am făcut și ce o să facem. Este casa noastră. Facem același lucru, suntem cu Ayan. Facem multe lucruri cu el, nu este nimic diferit față de când am divorțat sau față de sărbători, când am petrecut împreună.

Stăm mult timp cu cel mic, asta facem în continuare.

Nu (n.r. nu e vorba de o împăcare), suntem o familie, chiar dacă pare ciudat. Lumea se ceartă, dar aici nu este cazul”, a spus Antonia Ștefănescu, potrivit  Playtech.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andrei Ștefănescu și Antonia au vorbit despre divorț! “Un singur lucru nu mi-a făcut…”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies