Andrei Stoica arunca bomba: "Ma voi intoarce la Exatlon"

Andrei Stoica arunca bomba:
Andrei Stoica arunca bomba: "Ma voi intoarce la Exatlon"

Andrei Stoica a plecat de la Exatlon fortat de o accidentare la picior, dar spune ca peste un timp ar vrea sa se intoarca in echipa Faimosilor.

Andrei Stoica a avut un parcurs bun la Exatlon, s-a legat sufleteste de coechipieri si acum este cu gandul si sufletul alaturi de ei.

Andrei Stoica, sotia Andra si cei doi baieti ai lor au venit astazi impreuna la Teo Show. Luptatorul a povestit ce s-a intamplat in Republica Dominicana, cat de greu i-a fost acolo, insa se gandeste sa se intoarca la Exatlon, pentru ca simte ca mai are multe de aratat.

"Intotdeauna am apreciat valoarea familiei. Exatlonul m-a invatat sa apreciez familia de o mie de ori mai mult", a declarat Andrei Stoica in emisiunea lui Teo Trandafir.

"Asa a stat si de partea noastra. Nu ma asteptam ca micutii sa simta atat de tare lipsa lui. Andrei nu mai poate pleca de acasa, baietii plang rau", a spus sotia lui Andrei Stoica, Andra.

Sper sa repet aceasta experienta. M-as mai intoarce acolo, cu siguranta. Daca va fi nevoie, ma voi intoarce cu cea mai mare placere. Dar trebuie sa mai treaca un timp, sa pot sa onorez meciurile, tot ce am de facut", a explicat el

Andrei Stoica a acceptat si provocarea de a participa la rubrica Test de vedeta. El le-a spus lui Sergiu Negotiu-Piloff si fanului Madalin care era relatia Faimosilor cu Ion Oncescu.

:L-am acceptat asa cum e. Stiam ca e un lup singuratic. Ii placea sa stea singur. E un tip foarte destept, competitiv, are mentalitate de invingator, dar ii placea lui sa stea singur", a spus Andrei Stoica.Ce a facut Andra Stoica atunci cat sotul ei a fost plecat in Dominicana? "Cat a fost tati plecat, eu am zugravit casa, a trebuit sa o renovez. Am plans. Normal. Mai ales atunci cand am vazut ca s-a accidentat, am zis ca innebunesc.
Eu m-am rugat la D-zeu sa nu fie ceva grav. Dar il cunosc si stiu ca atunci cand zice ca il doare, trebuie sa il doara tare. Mi-am dat seama ca e ceva grav. Simteam cand e nervos in Rep. Dominicana, nu stiu daca el simtea ca eu sunt nervoasa in Romania", a spus sotia lui Andrei Stoica la Teo Show.

 

Andrei Stoica s-a resimtit o saptamana dupa ce s-a intors de la Exatlon.

"Mi-a fost foarte rau. M-a durut ficatul, m-a durut stomacul timp de o saptamana", a incheiat Andrei Stoica. 

Vezi momentul video pe WOWBiz.ro

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Codin Maticiuc, fan Exatlon Romania! "Recunosc, ma uit la Exatlon..." Ce-a putut sa spuna despre Alina de la Razboinicii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies