Andrei Stoica, rasfat cu tratamente cosmetice la un Barber Shop

Andrei Stoica, rasfat cu tratamente cosmetice la un Barber Shop
Andrei Stoica, rasfat cu tratamente cosmetice la un Barber Shop

Revenit in tara dupa 2 luni petrecute in competitia Exatlon, Andrei Stoica a dat iama intr-un barber shop, unde pe langa tuns si-a facut si tratamente cosmetice.

Nici nu s-a acomodat bine cu Romania, dupa perioada lunga petrecuta in Republica Dominicana, la Exatlon ca, Andrei Stoica a inceput sa recupereze din toate placerile pe care o perioada nu si le-a putut permite.

Drept dovada, joi, la o zi dupa ce revenise in tara, sportivul de la Exatlon s-a programat la un Barber Shop. El s-a lasat rasfatat si a fost tratat regeste cu un tratament complet.

Pe langa tunsul clasic, pe care i l-a facut frizerul sau super experimentat, Andrei Stoica si-a aranjat barba si i-a dat acesteia o forma frumoasa.

Dar asta nu este tot, pentru ca luptatorul nu a scapt asa usor din mana profesionistilor de la barber shop, care l-au supus unor tratamente cosmetice. Dupa ce tenul faimosului luptator a fost curatat, specialistii i-au aplicat nu una, ci doua masti de fata in zona fruntii si a pometilor.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ei sunt finalistii Exatlon Mexico. Ernesto si Macky se vor lupta pentru premiul cel mare. Amandoi sunt Razboinici

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies