Andy, declarații BOMBĂ despre Ana-Maria Lintaru! Vezi imagini de senzație cu cei doi!

Andy, declarații BOMBĂ despre Ana-Maria Lintaru! Vezi imagini de senzație cu cei doi!
Andy, declarații BOMBĂ despre Ana-Maria Lintaru! Vezi imagini de senzație cu cei doi!

Andy, declaratii BOMBA despre Ana-Maria Lintaru! Vezi imagini de senzatie cu cei doi!

Înainte de a veni la Puterea Dragostei, Ana-Maria a fost iubita lui Andy. Fotografiile cu ei împreună îi înfățișează foarte fericiți.

Când Ana-Maria a intrat în casa Puterea Dragostei, Roxana nu a menajat-o deloc. Văzând că a început să vorbească cu Bogdan Mocanu, ea a ieșit la atac spunând despre blondină că este urâtă și încercând să facă orice pentru a nu o lăsa să interacționeze cu fostul ei iubit.

Citeste si: EXCLUSIV! Primele imagini cu nașii Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Arată FABULOS!

Citeste si: Horoscop sâmbătă, 24 august 2019. Se întâmplă ceva de neimaginat! Se schimbă toată viața chiar atunci când nimeni nu mai credea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Roxana și Ana-Maria par să aibă gusturi asemănătoare la bărbați. Dacă acum noua concurentă a recunoscut că cel care i-a atras atenția este Bogdan Mocanu, cu un an în urmă ea a fost iubita lui Andy. Cei doi tineri făceau un cuplu superb, iar mărturie stau chiar fotografiile cu ei doi împreună, de pe vremea când formau un cuplu.

Însă... "Nu cred că va sta mult cu Bogdan Mocanu.

El nu va suporta, sunt sigur de acest lucru. A fost iubita mea și o cunosc. Este mult prea introvertită, dificilă și într-un final, se va observa. Poate acolo, în casă, vor forma un cuplu, dar în clipa în care vor părăsi show-ul, totul se va termină. Vă garantez", a declarat Andy.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies